Pies czy kot?: pies Pomógł: 41 razy Dołączył: 26 Mar 2013 Posty: 4783 Skąd: Opole
#781 Wysłany: 2015-06-17, 21:32
Elix napisał/a:
Daito, jakie wrażenia ?
Na chwile obecną mogę powiedzieć że bardzo mi się podoba i nie przeszkadza na ręce - co do negatywu to jeszcze nie wiem bo to mój pierwszy, ale na chwilę obecną wydaje się nawet bardziej czytelny niż "pozytyw" zwłaszcza przy sztucznym świetle - tylko trzeba pod kontem się przyglądać wyświetlaczowi.
A tak w ogóle to MUSZĘ być zadowolony bo to prezent od Szanownej mojej... i tym samym nie może mi się nie podobać
Pies czy kot?: pies Pomógł: 8 razy Wiek: 50 Dołączył: 15 Paź 2010 Posty: 1675 Skąd: *Miasto know-how
#782 Wysłany: 2015-06-17, 21:57
Pogratuluj w takim razie szanownej połowie trafnego wyboru. Zegar jest świetny. Ja również przyłączam się do gratulacji.
Do mnie jedzie wersja 1b z standardowym wyświetlaczem. Zobaczymy na żywo jak się prezentuje
To zegarek zdecydowanie "inny" niż wszystkie i jeśli przełamiesz pierwszy opór co do wielkości, to zrekompensuje Ci to natychmiastowo efektem WoW
_________________ "Żyj pasją, a spełnisz marzenia"
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15995 Skąd: Zabrze
#783 Wysłany: 2015-06-18, 15:23
Dorian06 napisał/a:
Gdyby miał inaczej zamontowany pasek mógłbym go mieć. A tak to dramatycznie leży na moim nadgarstku.
nie chcę Cię martwić ale to raczej Ty jesteś dramatycznym dodatkiem do większości o ile nie do wszystkich zegarków
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 41 razy Dołączył: 26 Mar 2013 Posty: 4783 Skąd: Opole
#784 Wysłany: 2015-06-18, 16:02
Elix napisał/a:
To zegarek zdecydowanie "inny" niż wszystkie i jeśli przełamiesz pierwszy opór co do wielkości, to zrekompensuje Ci to natychmiastowo efektem WoW
Tak do końca to całkiem "inny" nie jest ale na pewno wyjątkowy - mnie podszedł bardzo... i zauważyłem jak "ścioranego" mam Mundka - muszę pomyśleć o "wymianie ubranka"...
Parka wygląda tak:
a "rodzina" ma się wkrótce powiększyć...
_________________ Nieczynne z powodu że zamknięte
Ostatnio zmieniony przez Daito 2015-06-18, 16:03, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 8 razy Wiek: 50 Dołączył: 15 Paź 2010 Posty: 1675 Skąd: *Miasto know-how
#786 Wysłany: 2015-06-18, 17:35
Daito napisał/a:
Elix napisał/a:
Tak do końca to całkiem "inny" nie jest ale na pewno wyjątkowy - mnie podszedł bardzo... i zauważyłem jak "ścioranego" mam Mundka - muszę pomyśleć o "wymianie ubranka"...
No zwał jak zwał ... Rozmiar ma z całą pewnością "inny" niż wszystkie
Świetna parka. I tak patrząc sobie na to zdjęcie, kliknąłem również czerwonego
Miał być co prawda z radyjkiem, ale stwierdziłem, że tych robi się drastycznie mało na rynku i mogę już go nie kupić w tej cenie ...
A z radyjkiem, to chciałbym koniecznie w tym kolorze :
albo w tym :
A swoją drogą, zobacz jak mógłby wyglądać biały GXW ... Ktoś na watchuseek, bawił się photoshopem. Efekt - GENIALNY !
[ Dodano: 2015-06-18, 17:37 ]
Daito napisał/a:
... a "rodzina" ma się wkrótce powiększyć...
O mały włos, a bym zapomniał zapytać
O cóż ma się powiększyć ?
#795 Wysłany: 2015-06-18, 20:00
Daito napisał/a:
Elix napisał/a:
I strasznie jesteś niemiły, że nie chcesz się pochwalić
Powiem tak chciałbym mieć w pudełku jeszcze dwa:
1. GF-8250CM-2ER
2. GW-9400CMJ-3ER
Jeden z nich będzie w tym a drugi w przyszłym roku
Daito, Rangemana mam - tyle, że klasyka w czerni. Jest zajebibi.
Kupiłem przez takiego jednego melepetę forumowego, co go kronikarzem zwą
Zamawiałem mu i tak mi się spodobał, że też go nabyłem Dzięki Marcin
Co do Frogmena, to myślę, że to właśnie jego kupiłbym na Twoim miejscu jako pierwszego.
Z tym, że ja jestem w opcji za klasyczną czernią. Ale jak kto lubi
Tak czy inaczej, oba wybory są bardzo dobre i popieram. Mnie również podoba się to GW-9400CMJ-3ER.
Powiem tak. Wizualnie to najlepsze G z jakimi się spotkałem. Ponadczasowa prostota, urzeka mnie w nich.
Mają tylko jeden, niewiarygodnie wielki jak dla mnie mankament. Są za małe !!!
Dlatego między innymi zakup Kingów. Są zbliżone wyglądem, a rozmiar jedyny i słuszny
kornel91 napisał/a:
Elix, gdzie dają tanio gx moze i ja byk spróbował
Wybacz Marcin, przeoczyłem gdy pytałeś za pierwszym razem o cenę zakupu
Teraz kupiłem na alledrogo. Tanio nie tanio ... Ostatnia dostępna nowa sztuka :
Nie czekałem dłużej za lepszą ceną, bo mogłem czasami przepłacić w późniejszym terminie
A wersję 1B kupiłem na Indian Times za 140$ z wysyłką. Dojdą jednak na bank szczurki, więc w sumie wyjdzie jakieś 640 zł ...
Ale to i tak nie jest zła cena, jak za tą wersję ...
Swoją drogą, ile kosztował Twój prezent od małżonki Daito ? Dużo przepłaciłem ?
Ostatnio zmieniony przez Elix 2015-06-18, 21:12, w całości zmieniany 3 razy