Elix napisał/a: |
Daito, jakie wrażenia ? |
A tak w ogóle to MUSZĘ być zadowolony bo to prezent od Szanownej mojej... i tym samym nie może mi się nie podobać

Daito, jakie wrażenia ? |
Dorian06 napisał/a: |
Gdyby miał inaczej zamontowany pasek mógłbym go mieć. A tak to dramatycznie leży na moim nadgarstku. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To zegarek zdecydowanie "inny" niż wszystkie i jeśli przełamiesz pierwszy opór co do wielkości, to zrekompensuje Ci to natychmiastowo efektem WoW ![]() |
Ratler Wściekły I napisał/a: | ||
nie chcę Cię martwić ale to raczej Ty jesteś dramatycznym dodatkiem do większości o ile nie do wszystkich zegarków ![]() ![]() |
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć ![]() |
Daito napisał/a: | ||
Tak do końca to całkiem "inny" nie jest ale na pewno wyjątkowy - mnie podszedł bardzo... i zauważyłem jak "ścioranego" mam Mundka - muszę pomyśleć o "wymianie ubranka"... Parka wygląda tak: Obrazek a "rodzina" ma się wkrótce powiększyć... ![]() |
Daito napisał/a: |
... a "rodzina" ma się wkrótce powiększyć... ![]() |
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć ![]() |
A z radyjkiem, to chciałbym koniecznie w tym kolorze : Obrazek |
O mały włos, a bym zapomniał zapytać ![]() O cóż ma się powiększyć ? |
Dorian06 napisał/a: |
Na Kizi pojawił się king. ![]() |
I strasznie jesteś niemiły, że nie chcesz się pochwalić ![]() ![]() |
rybak napisał/a: |
Male Kingi ![]() Obrazek |
Daito napisał/a: | ||
Powiem tak chciałbym mieć w pudełku jeszcze dwa: 1. GF-8250CM-2ER 2. GW-9400CMJ-3ER Jeden z nich będzie w tym a drugi w przyszłym roku ![]() |
rybak napisał/a: |
Male Kingi ![]() Obrazek |
kornel91 napisał/a: |
Elix, gdzie dają tanio gx moze i ja byk spróbował ![]() |