Przepraszam, że odgrzewam "kotleta" ale znalazłem taki wypust i chciałem zasięgnąć Waszej opinii czy ktoś go miał i czy jest gdzieś do dostania bo na oficjalnej stronie Prima nie ma tego modelu?
_________________ Kuba
Ostatnio zmieniony przez quub 2013-06-17, 19:37, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 54 Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 3281 Skąd: Bielsko-Biała
#53 Wysłany: 2013-06-18, 00:54
radekglaz napisał/a:
Seria Diplomat jest świetna... tylko dlaczego taka droga
Żeby kolejka się nie robiła
_________________ Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 9 razy Wiek: 38 Dołączył: 11 Mar 2010 Posty: 2964 Skąd: Sosnowiec
#56 Wysłany: 2013-07-07, 09:53
Wciąż powtarzam, ze jakby mnie było stać to, nawet pomimo kilku drobnych wad, które moja Linea niewątpliwie ma, kupiłbym sobie jeszcze Orlika czy Eleganta... może krabika...
Moje doświadczenia z Lineą (tak po czasie) są bardzo pozytywne, bo to prześliczny zegarek i do tego z tą niewytłumaczalną "magią" zegarka manufakturowego. Nawet jeśli porównywalne jakościowo zegarki da się kupić dużo taniej.
BTW - tu moja Linea na zeszłorocznych wakacjach pod sanktuarium Św. Ubalda w Gubbio