Pies czy kot?: pies Pomógł: 42 razy Wiek: 43 Dołączył: 17 Mar 2013 Posty: 9239 Skąd: Piekło
#751 Wysłany: 2015-01-20, 12:06
Szymon napisał/a:
Mzeg,
Bardzo fajne, ale zamiast 36mm wolałbym chyba 38mm
Chociaż przy tej kopercie może tez być i te 36mm niezłe. No ale nie ma co dywagować, bo mnie nie stać na Rolmopsa
...........vintage Rolki i Tudory przy rozmiarze 34mm dają radę
[ Dodano: 2015-01-20, 12:07 ]
Kasamene napisał/a:
Mzeg napisał/a:
Jak by nie patrzeć nowe oblicze Oyster'ów (mają już kilkanaście miesięcy-Bazylea 2014). Genialny stalowczak. Genialne 36mm pasujące na standardowy nadgarstek. Sympatyczne kolorki wzorowane na barwie winogron (red i white grape). [...]
Nosiłbym, bez dwóch zdań... Chyba tego ze środka jednak, taki neutralny w dobrym znaczeniu.
Mam nadzieję, że nie chcą za to zbyt dużej kasy!?
............błogosławieni ci co nie wiedzą
_________________ Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
bEEf Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego Jestę Hipsterę
Pomógł: 12 razy Wiek: 46 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 5341 Skąd: Warszawa
Dzięki bEEf! Rzeczywiście, nawet spoko! Oczywiście mam na myśli odniesienie do cen innych modeli Rolka, tak jak je kojarzę... "Entry level dla masowego odbiorcy"
Nie żeby mi to sen z powiek spędzało, ale czasem, zakładając że byłbym wystarczająco zdyscyplinowany, i odłożył taką kasę na zegarek, myślę czy wybrałbym coś w ten deseń, czy jednak jakiegoś GS-a
Ot, takie "medytacje wiejskiego listonosza"
_________________ Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
.........cena jakaś nie polska .............po tych podwyżkach
[ Dodano: 2015-01-20, 14:22 ]
Kasamene napisał/a:
jimmy napisał/a:
[...] ............błogosławieni ci co nie wiedzą
Niestety, długo w tym stanie nie pociągnąłem
Dzięki bEEf! Rzeczywiście, nawet spoko! Oczywiście mam na myśli odniesienie do cen innych modeli Rolka, tak jak je kojarzę... "Entry level dla masowego odbiorcy"
Nie żeby mi to sen z powiek spędzało, ale czasem, zakładając że byłbym wystarczająco zdyscyplinowany, i odłożył taką kasę na zegarek, myślę czy wybrałbym coś w ten deseń, czy jednak jakiegoś GS-a
Ot, takie "medytacje wiejskiego listonosza"
..........dwa vintage można kupić (myśląc o lubej)
_________________ Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
Pies czy kot?: pies Pomógł: 42 razy Wiek: 43 Dołączył: 17 Mar 2013 Posty: 9239 Skąd: Piekło
#758 Wysłany: 2015-05-15, 11:24
Mzeg napisał/a:
Nie minęło wiele czasu od ostatniej wrzutki i kolejne nowe oblicze, tym razem 39mm...
Obrazek
........bardzo fajny
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#759 Wysłany: 2015-05-15, 11:27
Wypas, nosiłbym!
Co prawda to dalej taka trochę bardziej wypasiona "5ka", ale wreszcie nie ma w rolku nic co by mnie drażniło
A to wystarczy
Ładne zestawienie kolorów.