Pies czy kot?: kot
#379 Wysłany: 2014-01-15, 12:31
turbiss napisał/a:
dziab, WITAJ i do magazynu zapraszam po łopatę i do ROBOTY
Mama mi i rodzeństwu zawsze powtarzała "ucz się albo będziesz kopał rowy".
Ja się uczyłem i pracuję z ludźmi ;P
Pracę fizyczną mam jako hobby - warsztatuję sobie
Od dłuższego czasu jestem stałym czytelnikiem Waszego forum i chyba najwyższa pora się przywitać.
Na wstępie gratuluję luzackiego podejścia do tematyki bez niepotrzebnego napinania mięśni, jak często dzieje się to na innych forach.
#390 Wysłany: 2014-01-16, 17:28
Cześć, jestem nowy, a zarejestrowalem się tu, bo kieruje mną czysta i przeogromna ciekawość zbieracza-amatora i dzika żądza zaspakajania wiedzy.
Ma to związek z moim pierwszym zakupem na prawdziwym bazarku - w niedzielę, porą zabójczo wczesną, przy złej pogodzie, prawie po ciemku, przy zacinającym wietrze i padającym śniegu
Ten zakup to Sportiwnyje, taki ze skoczkiem przez płotki. Teraz zachodzę w głowę co to ja właściwie kupiłem...;)
A jak połknąłem zegarkowego bakcyla? Przypadkiem chyba. Szukałem zegarka na prezent dla żony. Padło na Zarię w pięknym stanie, chyba z lat 70-tych. Bardzo się spodobał. No iak tak szukałem, to odnalazłem wiele męskich czasomierzy, którymi się zachwyciłem.