W niektórych wypadkach tu nie ma co wylewać.
Na przykład niejaki MirekL ma w toku postępowanie, ponieważ raczył odebrać zegarek za który "zapomniał" zapłacić.
Panie i Panowie nie ma potrzeby doszukiwania się drugiego dna w maliu. Jest w nim wszystko dokładnie wyjaśnione. Rozrastamy się i przybywa nam użytkowników. Nie wszyscy mają pogląd dotyczący transakcji zgodny z ogólnie panującym. Dlatego też administracja stwierdziła, że należy zwrócić Waszą uwagę na rozwagę podczas dokonywania transakcji.
To wszystko.
Chcemy powiedzieć, że system ocen transakcji będzie u nas wprowadzony. Zastanawiamy się nad dwoma rozwiązaniami. Myślę, że w przeciągu tygodnia sprawa się rozstrzygnie.
Wiek: 40 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 816 Skąd: spod ciemnej gwiazdy
#73 Wysłany: 2012-06-16, 22:12
Monter napisał/a:
Znaczy się- kopertę otrzymał a kasy nie przelał?
Tak.
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14425 Skąd: Gliwice
#74 Wysłany: 2012-06-16, 23:39
Jeśli można:
Myślę, ze forum jest przede wszystkim miejscem wymiany poglądów i informacji, nie zaś transakcji handlowych, i wprowadzenie mechanizmów o jakich piszecie mogłoby budować błędny obraz CW jako czegoś w rodzaju giełdy zegarkowej....
Niemniej idea by honorować uczciwych kumotrów jest słuszna i wg mnie można by uskuteczniać ją tak: wprowadzamy zwyczaj, iż zadowolony 'kupujący' klika "POMÓGŁ" przy poście z ofertą transakcji 'wystawiającego' ( co będzie odtąd widoczne w jego profilu )
Ostatnio zmieniony przez Machu 2012-06-16, 23:40, w całości zmieniany 1 raz
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ