Pies czy kot?: kot
#18 Wysłany: 2012-03-22, 21:09
Blaz, w podpisie można umieszczać u nas linki, prawda? Więc można by zrobić tak, że byłoby małe podforum, gdzie każdy by miał swój wątek np. suchotnik7- opinie, a w swoim podpisie by można umieścić link do tego tematu. Czy to jest wykonalne? Chociaż mi jest dobrze, tak jak jest teraz, trochę tu już siedzę i ufam kumotrom
sylwek [Usunięty]
#19 Wysłany: 2012-03-22, 21:11
ja tam Kumotrom też ufam , a jak który mnie w jajo zrobi , to se poradzę bez interwencji Adminów
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Masz rację, odbieranie swojego traktuję żartobliwie, to miał być taki dowcip
Na poważnie to całkiem popieram, jak ktoś mnie oszukuję, ba wręcz szczęśliwy jestem
#23 Wysłany: 2012-03-22, 21:35
suchotnik7 napisał/a:
Blaz, w podpisie można umieszczać u nas linki, prawda? Więc można by zrobić tak, że byłoby małe podforum, gdzie każdy by miał swój wątek np. suchotnik7- opinie, a w swoim podpisie by można umieścić link do tego tematu. Czy to jest wykonalne? Chociaż mi jest dobrze, tak jak jest teraz, trochę tu już siedzę i ufam kumotrom
Myślałem podobnie. Z automatu trzeba by założyć w tej chwili 677 tematów .
Chyba, żeby jeden kupujący zakładałby dla konkretnego sprzedawcy taki temat, a reszta by się do niego dopisywała. Wtedy byłoby zdecydowanie mniej tematów.
Ale dla mnie zaufanie przede wszystkim. Chociaż czasami jak to się mówi "ufffff, ufffffffff"
_________________ " Idiotów generalnie jest mało na świecie, ale są tak sprytnie porozstawiani, że co rusz któregoś spotykamy "
Ostatnio zmieniony przez Bronek 2012-03-22, 21:36, w całości zmieniany 1 raz
sylwek [Usunięty]
#24 Wysłany: 2012-03-22, 21:35
Cezar, i jeszcze dopłacę i paczki na swieta będę wysyłał przez 10 lat
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Zapewne gdyby ktos sie naciął to by dał odpowiedni rozgłos na forum.
Jesli jednak pomysł jest i jest mozliwosc wdrozenia w uproszczony sposób- niech będzie.
JA raczej ufam kumotrom
_________________ ..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Pies czy kot?: pies
Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35110 Skąd: Polska Pd. B
#27 Wysłany: 2012-03-22, 22:25
Rozwiazanie WUS-owskie IMHO byloby dobre. Tam jest tez watek w stylu: Od tego pana nie kupujemy
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
#28 Wysłany: 2012-03-22, 22:32
chłopaki ,zwróćcie uwagę na powtarzalność nicków wystawiających na Naszym forumie , tak po prawdzie jest to raptem kilkanaście osób . Kupujących następne kilkanaście .... to po kiego grzyba wymyslać tu jakieś repliki portali aukcyjnych