#16 Wysłany: 2012-02-02, 20:43
Sprawę na policję trzeba zgłosić, mimo że jest 100% pewność umorzenia sprawy z powodu "nie wykrycia sprawcy". Tak miałem w przypadku włamania na moje konto na gmailu i allegro.
_________________ " Idiotów generalnie jest mało na świecie, ale są tak sprytnie porozstawiani, że co rusz któregoś spotykamy "
_________________ Ja nigdy nie błądzę - mogę się co najwyżej zataczać
- Gburp.
sylwek [Usunięty]
#22 Wysłany: 2012-02-02, 22:59
Voit napisał/a:
:shock:
O w mordę...
To sprawa dla Policji.
jak juz kilku Kumotrów wyżej pisało, może być na tym etapie ciężko zlokalizować sprawcę, trochę za szybko, tym bardziej że już pokrzywdzony napisał na forumie ,że zgłosi.
Przerabiałem to jakis czas temu i w sumie jeszcze jest w toku ,ale juz mnie naciskają,żebym najlepiej napisał wniosek o umorzenie z powodu niemożności ustalenia sprawcy
Ja tu jestem jednym z bohaterów. Napisałem na fb, bo formularz na stronie wyrzucał błąd przy każdej próbie. Dopiero po napisaniu na fb, pomyślałem, że skuteczniejsze będzie napisanie pytania do sprzedającego na allegro. Skończyło się, jak skończyło. Dobrze, że w ten sposób.
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
#26 Wysłany: 2012-02-03, 01:23
Hendrix89 napisał/a:
Ja tu jestem jednym z bohaterów. Napisałem na fb, bo formularz na stronie wyrzucał błąd przy każdej próbie. Dopiero po napisaniu na fb, pomyślałem, że skuteczniejsze będzie napisanie pytania do sprzedającego na allegro. Skończyło się, jak skończyło. Dobrze, że w ten sposób.
ale o co kaman, bo nie kumam???
_________________ Skate or die!
Jacek. Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Sfermentowanego.
#27 Wysłany: 2012-02-03, 01:31
Zacznijmy od początku: otóż pewnego dnia wynaleziono internet...
I własnie dlatego przekazałbym sprawę Policji.
Nawet jesli nic nikomu nie będą mogli udowodnić, a szkodliwość czynu jest znikoma.
....Choć akurat z tym można polemizować.
Bo do sprawcy tego bajzlu dotrzeć się da.
_________________ Ja nigdy nie błądzę - mogę się co najwyżej zataczać
- Gburp.