A wiec zamieszczam tutaj kilka bylejakich (nie umiem robic..) fotek obrazujacych moj poczatek kolekcji..
W planach.. nurek Orienta prawdopodobnie i kiedys jakis chrono.. a stare ruski jak znajde ładne to zawsze chetnie kupie hehe - wszystkie zegarki są na chodzie - omega wymaga tylko naprawy - dziala ale do przeczyszczenia i naprawy indeksow i wskazówek
A jakby ktos mial namiar na tarcze komandira taka sama jak mam w swoim ale stan NOS to chetnie przygarne, bo ta nie jest idealna i mnie drazni czasem
#2 Wysłany: 2012-01-02, 14:53
dobry początek !
jaki to G-shock? bo musze przyznać że wyjątkowo nie pasuje do kolekcji
Frytejro [Usunięty]
#3 Wysłany: 2012-01-02, 14:58
heheh gshocka dostalem od wujka jak wrocil ponad 10 lat temu z usa i stamtąd go zwiózł - to limitowana wersja wtedy była na materiałowo skorzanym pasku, ale sie zniszczyl i zalozylem pierwszy lepszy x lat temu - z sentymentu trzymam go i sluzy mi jako zegarek do pracy w "garazu" przy aucie i motorze model G-2200 2253
Ostatnio zmieniony przez Frytejro 2012-01-02, 14:58, w całości zmieniany 1 raz
A czy w tym poljocie sekunda jest krótsza niż wskazówka minutowa? bo u mnie jest krótsza i niby w srodku oryginał ale kto to wie czy któryś z majstrow kilka lat temu nie wymienił jej. niby zegarek u mnie jest w rodzinie ponad 20 lat ale kilka razy u majstrow był i coś grzebali i nawet jak wpadł w moje ręce to musiałem mu wymienić automat i sprężyne bo ktoś założył od manuala i można było nakręcić do oporu
Ostatnio zmieniony przez Frytejro 2012-01-02, 17:50, w całości zmieniany 1 raz