A ja sie juz wk******łem na was i już nie chcę, tak samo jak tych nowych koszulek.
Trzeba było wybrac jeden wzór i kolor, przedstawić bandzie i robic zapisy .
A teraz czeka nas miesiąc smętnego pierdololo i wydziwiania !
Bierzta przykład z Grzesia i naklejek.
Wziął zrobil jeden wzór dwa kolory do wyboru, bierzta i jedzta i wszyscy zadowoleni.
A teraz tu sie zacznie jakaś surrealistyczna batalia z wyborem kolorów wzorków obszyć tła i wuj wie jeszcze czego
_________________ Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
Ostatnio zmieniony przez chomior 2011-10-11, 23:20, w całości zmieniany 3 razy
A ja sie juz wk******łem na was i już nie chcę, tak samo jak tych nowych koszulek.
Trzeba było wybrac jeden wzór i kolor, przedstawić bandzie i robic zapisy .
A teraz czeka nas miesiąc smętnego pierdololo i wydziwiania !
Ho-ho, smutne doswiadczenia z knives zostawiaja glebokie rany na dlugo... Czy tez "zly dotyk boli cale zycie", albo jak tam to bylo...
Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 11565 Skąd: Zielona Góra
#24 Wysłany: 2011-10-11, 23:15
...jestem tego samego zdania co Chomik. Te naszywki są w stylu militarnym, i raczej do sweterka się nie da tego przyczepić. Kolory, które są pokazane przez Blaz'a są bardzo w porządku, i w tym właśnie kolorze powinny być zrobione. Nie wyobrażam sobie takiej naszywki z zielonojaskrawym tłem i fioletowym napisem. Zróbmy takie w kolorze khaki, i czarne i będzie malinowo.
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#26 Wysłany: 2011-10-11, 23:22
Macie rację , ja nie kupiłem koszulki , bo już na wstępie wybór mnie powalił ..
1 - 2 , góra ale to już naprawdę maksymalnie 3 do wyboru i koniec a jak się nie widzi to hajda ze dworu .
Jest możliwość, ale nie nicią fluoroscencyjną. Tylko jedna firma robi taką nicią i dyktuje warunki.
Widzę, że rzeczywiście jest problem...
Wiadomo, że przy zamawianiu każdy indywidualnie ustali swój napis, bo tylu klonów Blaza to bym nie zniósł. Co do koloru - to rzeczywiście uznać arbitralnie, że czarne tło w przypadku jednej naszywki i oliwkowe z czarnym napisem w przypadku drugiej i kto się zapisuje?
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-10-12, 07:32, w całości zmieniany 1 raz