Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#16 Wysłany: 2009-11-18, 22:36
ALAMO napisał:
Kuba postarał się i zdobył świetny mesydż : można zamówic samą tarczę do rzeczonych Chrono. Jeśli ktoś jeszcze takiego nie ma, może się wyposażyć w samą tarczę i dekiel - jak się złutszy - to dokumi zegarek do kompletu Moim zdaniem - to idealne udżetowe rozwiązanie które UDA SIĘ zrobić!
Nie przyznaję się do tego co zrobiłem. Za to się też oflaguję i przykuję do kaloryfera jakem Foch i ch...!
A poza tym zadałem jeszcze Jacksonowi dobijające pytanie czy nie ma przypadkiem tych tarcz w wersji STERILE bez tego Parnisa, choronometera i power reserwa. Zobaczymy.
A poza tym zadałem jeszcze Jacksonowi dobijające pytanie czy nie ma przypadkiem tych tarcz w wersji STERILE bez tego Parnisa, choronometera i power reserwa. Zobaczymy.
To już jest OSTATECZNY dowód na nadużycia i malwersacje będące wynikiem spisku wiadomych sił działających przecie NArodowi Polskiemu!!
Wziął i spytał BEZ REFERENDUM!!
Proponuję go dożywotnio zabanować, a wprzódy oćwiczyć jako pierwszego podróbkarza, ba, czerpiącego wymierne korzyści majątkowe z krzewienia podróbkarstwa! Mam potwierdzne wiadomości, że na nieszczęsnym Sphinxie który kupił dla celów poznawczych Mariannę Militaną, by, jak Pawlak, na nią patrzyć i się tak nią nabrzydzić że ehh!, a potem dla kamuflarzu latał z nią po Warszawie ciesząc się jak szczerbaty na suchary - zarobił 11 groszy na różnicach kursowych!
Obnażyłem twą podłość, geszefciaru !
Darecki [Usunięty]
#20 Wysłany: 2009-11-18, 22:47
Adam no jak masz Parnisa to rozwiązanie dla ciebie jest idealne zmienisz sobie tylko tarczę i dekiel i już masz. Gorzej z tymi (ja też) co nie mają jeszcze Parnisa
CornCobbMan Właściciel Pola Ryżowego porwany obłędem...
Adam no jak masz Parnisa to rozwiązanie dla ciebie jest idealne zmienisz sobie tylko tarczę i dekiel i już masz. Gorzej z tymi (ja też) co nie mają jeszcze Parnisa
W tym rzecz, że jeszcze nie mam, ale sobie kupię.
Rozwiązanie z tarczami ma to do siebie, że:
- wysyłka kilkunastu-kilkudziesięciu tarcz raczej nie wzbudzi większych podejrzeń na cle, a tylu zegarków w 1 paczce - na pewno
- podmiankę można wykonać samemu lub u zegarmistrza (minutowa robota)
- jeśli komuś przyjdzie do głowy złożyć podanie o usunięcie konta to będzie mógł całkowicie zerwać z forum poprzez demonstracyjną zmianę tarczy
Darecki [Usunięty]
#22 Wysłany: 2009-11-18, 23:00
Aaa no to dobrze myślisz - popieram
anduril [Usunięty]
#23 Wysłany: 2009-11-18, 23:32
GrzecH napisał:
Zamówiłem dwie RC-G2 i jeden diver - zmienię i i porównam.....
Będziesz zadowolony
W najgorszym razie kupiłeś komuś fajny prezent pod choinkę, ale nie wierzę, że sobie choć jednej nie zostawisz
ALAMO napisał:
kubama napisał:
To już jest OSTATECZNY dowód na nadużycia i malwersacje będące wynikiem spisku wiadomych sił działających przecie NArodowi Polskiemu!!
Wziął i spytał BEZ REFERENDUM!!
Proponuję go dożywotnio zabanować, a wprzódy oćwiczyć jako pierwszego podróbkarza, ba, czerpiącego wymierne korzyści majątkowe z krzewienia podróbkarstwa! Mam potwierdzne wiadomości, że na nieszczęsnym Sphinxie który kupił dla celów poznawczych Mariannę Militaną, by, jak Pawlak, na nią patrzyć i się tak nią nabrzydzić że ehh!, a potem dla kamuflarzu latał z nią po Warszawie ciesząc się jak szczerbaty na suchary - zarobił 11 groszy na różnicach kursowych!
Obnażyłem twą podłość, geszefciaru !
Sir, you have just won the internet. Congratulations
Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 11565 Skąd: Zielona Góra
#25 Wysłany: 2009-11-18, 23:53
ALAMO napisał:
Kuba postarał się i zdobył świetny mesydż : można zamówic samą tarczę do rzeczonych Chrono. Jeśli ktoś jeszcze takiego nie ma, może się wyposażyć w samą tarczę i dekiel - jak się złutszy - to dokumi zegarek do kompletu Moim zdaniem - to idealne udżetowe rozwiązanie które UDA SIĘ zrobić!