Dziś stałem się szczęśliwym posiadaczem dwóch sztuk. Dzięki wielkie. W robocie już mi wszyscy zazdroszczą
Wozu [Usunięty]
#437 Wysłany: 2011-03-09, 22:21
Łysy napisał/a:
Fazi64 napisał/a:
Zima - kalendarza ni ma
Łączę się z Tobą w bólu . Też jeszcze nie mam
Do naszej wioski widać listy nie dochodzą
Pochwal się jak dostaniesz kalendarz.
Już zczynam podejrzewać mały spisek listonoszy
Od czasu kiedy na domofonie listonosz przy moim nazwisku napisał markerem "pytać".
Co oznacza mniej więcej "pytać czy można zostawić polecony w skrzynce jak ci się niechce na trzecie piętro biegać"
Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35115 Skąd: Polska Pd. B
#439 Wysłany: 2011-03-09, 23:35
Ja juz mam - dziekuje Autorom zdjec za swietne foty i Autorom kalendarza za wykonanie, a Lukaszowi dodatkowo za wysilek przy wysylce...
Jutro beda znowu pielgrzymki do mnie do biura, w celach zapoznawczych
Czekajacym jeszcze ciagle zycze natomiast duzej dozy cierpliwosci
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
#440 Wysłany: 2011-03-10, 08:35
Gratuluję wszystkim posiadaczom i czekamy na wieści od nieposiadaczy...
Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35115 Skąd: Polska Pd. B
#447 Wysłany: 2011-03-10, 15:14
Nie to nie sa drzwi do kibla ani z kibla (chyba, ze takowym nazwie sie moje skromne biurowe progi)
A nad kalendarzem wisi psia rozkladowka z Gazety Wyborczej, a na pozostalych scianach dwa stare kalendarze i plakaty z beaglami - moim niespelnionym (na razie) marzeniem kynologicznym
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64