Panowie dziekuje
z jacksonem jestem juz ustawiony.
mam do was jeszcze dwa pytania:
1) czy dało by rade jakoś dekielek forumowy zanabyć, wiem wiem, jest już dawno po czasie ale nie mam wogóle pomysłu na to jak i gdzie zrealizować takie "coś". i dlatego bardzo potrzebuje waszej pomocy.
2) kiedyś na forum (a nie pamietam kto) była możliwośc podpiecia sie pod zamowienie pierscienia okalającego mechanizm w parniaku forumowym, chciałem spytać czy to aktualne ?
z góry dzieki, bo wiem że na kolegach z forum to jak na zawiszy można polegać
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#49 Wysłany: 2011-01-26, 20:54
Nie było opcji na pierścienie do Parniego, w grę wchodziły pierścionki do marysiek pod mołnię.
#50 Wysłany: 2011-01-27, 22:17
A wiecie co to jest to kółeczko w parmim u góry?
To Wam napiszę
Koleżanka z pracy poprosiła, żebym sprowadził jej portugalczyka dla jej męża na prezent na rocznicę ślubu
oczywiście sprowadziłem i wytłumaczyłem co i jak
Po tygodniu jak zapytałem co z zegarkiem to powiedziała, że mąż jest zachwycony tylko ciągle się jej pytał co to to kółeczko u góry,
a że nie pamiętała dobrze to powiedziała mu, że to "Szwajcarska sekunda"
Mąż uwierzył na słowo jednak po dwóch tygodniach dziś mi oznajmiła, że mąż sam się domyślił do czego kółeczko służy
A ja mam pytanie z innej beczki - gdzie można zanabyć taki klucz / suwmiarkę jak na zdjęciach w pierwszym poście aby odkręcić Parnisa? A może macie jakieś inne domowe sposoby?