Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2012 Posty: 2042 Skąd: zDolny Śląsk
#32 Wysłany: 2018-01-10, 08:16
Kupiony na Kizi, w dystrybucji nie do dostania, tylko rynek wtórny i nie są to tanie rzeczy :)Miałem szczęście i trafiłem na egzemplarz w stanie w zasadzie kolekcjonerskim. Na bransolecie nawet nie ma śladu desk divingu
Pies czy kot?: kot Pomógł: 42 razy Wiek: 47 Dołączył: 01 Paź 2011 Posty: 4536 Skąd: Dubland
#33 Wysłany: 2018-01-10, 10:08
Hogg napisał/a:
Kupiony na Kizi, w dystrybucji nie do dostania, tylko rynek wtórny i nie są to tanie rzeczy :)Miałem szczęście i trafiłem na egzemplarz w stanie w zasadzie kolekcjonerskim. Na bransolecie nawet nie ma śladu desk divingu
Dzieki. To moze to i nawet lepiej.
W sumie nie zdazylem sie jeszcze Pan Europem nacieszyc.
Pozdrawiam
Eryk
_________________ We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2012 Posty: 2042 Skąd: zDolny Śląsk
#34 Wysłany: 2018-03-09, 18:11
Dziś doszedł do mnie Tissot Visodate, funkiel nówka.... Powiem szczerze: na żyw troszkę mnie rozczarował... Nie było efektu wow... Przetrawię przez weekend... Jak coś, to zakupy przez neta, wiec najwyżej odeślę. Hmm....