Wzniosłem oczęta kaprawe ku temu Sputniku i słownik mi sie skończył
Nie jest to możliwe
Camping przeszedł bez echa ... Mzeg, nie wiem który to Twój zegarek w tym stylu ... ale jakoś rozumiem kolejny zakup ... indeksy nadają mu lekkości, bardziej mi się podoba niż ten T.12.
Pomógł: 5 razy Wiek: 50 Dołączył: 26 Wrz 2012 Posty: 1308 Skąd: NGC 7293
#909 Wysłany: 2017-03-09, 21:27
Woj_Woj napisał/a:
Camping przeszedł bez echa ... Mzeg, nie wiem który to Twój zegarek w tym stylu ... ale jakoś rozumiem kolejny zakup ... indeksy nadają mu lekkości, bardziej mi się podoba niż ten T.12.
Jak Woj docenia to echo sieniesie daleko...:)
A IWC inżynier to byłoby zwieńczenie tego stylu. Ale na razie trzeci tissot z tej serii sportowo-casualowej z lat 50/60tych się szykuje.
_________________ Zegarki * Rower * Radio
Jacek. Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Sfermentowanego.
Pomógł: 99 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 15379 Skąd: że by...
#910 Wysłany: 2017-03-10, 00:49
Woj_Woj napisał/a:
Przeoczyłem
Mzeg - gratki. Parka bardzo dystyngowana.
Cytat:
(...) ... indeksy nadają mu lekkości, (...)
Ostatecznie to camping - spartańsko ma być
Gbq.
_________________ "We offer best solutions in search of a problem"
A IWC inżynier to byłoby zwieńczenie tego stylu. Ale na razie trzeci tissot z tej serii sportowo-casualowej z lat 50/60tych się szykuje.
Będziemy twardzi, nie poddamy się fałszywym pokusom
No to coś z zupełnie innej beczki ...
40mm
Jacek. Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Sfermentowanego.
Pomógł: 99 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 15379 Skąd: że by...
#912 Wysłany: 2017-03-10, 23:17
W komplecie winny być: portki "dzwony", marynara długaśna a wcięta, koszula z rogatym kołnierzykiem i buciorki z obcasami jak pniaki
Szczere gratulacje
Gb
_________________ "We offer best solutions in search of a problem"
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 54 Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 3281 Skąd: Bielsko-Biała
#913 Wysłany: 2017-03-11, 04:14
Jacek. napisał/a:
W komplecie winny być: portki "dzwony", marynara długaśna a wcięta, koszula z rogatym kołnierzykiem i buciorki z obcasami jak pniaki
Szczere gratulacje
Gb
a w tle muzyka bee gees z gorączki sobotniej nocy.
_________________ Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
Koleżanki w pracy już dawno przestały zwracać uwagę na zmiany na moim nadgarstku ... w tym przypadku było inaczej ... zwróciły uwagę na walory "modowe" ... nie jestem pewien czy jestem z tego zadowolony