Pies czy kot?: pies Pomógł: 39 razy Wiek: 47 Dołączył: 14 Gru 2010 Posty: 6969 Skąd: Działdowo
#22 Wysłany: 2016-06-01, 17:58
diverofobia napisał/a:
skoro jedną znalazłeś to znajdziesz jeszcze jedną szukaj szukaj (choć to bardziej do piesa pasuje ...)
Nie znalazłem juz wiecej , i co ona siedzi jako jedna na srodku ogniwa ? nie jak w monterowskiej branzie dwa po bokach ?
diver [Usunięty]
#23 Wysłany: 2016-06-01, 18:46
revolta napisał/a:
diverofobia napisał/a:
skoro jedną znalazłeś to znajdziesz jeszcze jedną szukaj szukaj (choć to bardziej do piesa pasuje ...)
Nie znalazłem juz wiecej , i co ona siedzi jako jedna na srodku ogniwa ? nie jak w monterowskiej branzie dwa po bokach ?
no Tissot, Adriatica może PRW ( tego nie wiem)tak z reguły ma że środkowa część ogniwa ma tulejkę, a omesia raczej ma 2,z reguły na pinie jest rowek lub dwa- i to właśnie ma pasować do zawalcowań (rowków) w tulejce- pisałem Ci popatrz na pin , tego niestety magnes nie bierze bo byś sobie mógł ułatwić zadanie- napisz/ zadzwoń do producenta może nie będzie drogo, albo zrób jak pisałem daj fotkę i średnicę pina to może coś znajdę - ale nie obiecuję bo ja z reguły dokładam, a nie ujmuję- ale może coś od żonki zegarków się nada
Ostatnio zmieniony przez diver 2016-06-01, 18:51, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 39 razy Wiek: 47 Dołączył: 14 Gru 2010 Posty: 6969 Skąd: Działdowo
#24 Wysłany: 2016-06-01, 18:49
diverofobia napisał/a:
revolta napisał/a:
diverofobia napisał/a:
no Tissot, Adriatica tak z reguły ma że środkowa część ogniwa ma tulejkę, a omesia raczej ma 2,z reguły na pinie jest rowek lub dwa- i to właśnie ma pasować do zawalcowań (rowków) w tulejce- pisałem Ci popatrz na pin , tego niestety magnes nie bierze bo byś sobie mógł ułatwić zadanie- napisz/ zadzwoń do producenta może nie będzie drogo
Napisałem wlasnie do zibi zobaczymy
wiem ze magnes nie bierze bo juz probowałem
ciekawe czy bedzie pasowała tulej od monstera albo orienta bo mam takie ogniwa
dopiero jutro bede mial zegar z ogniwami u siebie w domu