Wiek: 44 Dołączył: 08 Maj 2011 Posty: 480 Skąd: Tarnobrzeg
#1 Wysłany: 2012-01-11, 20:56 Srebrna Strzała
Witam wszystkich,
Mam przyjemność przedstawić Państwu mój nowy, poświąteczny nabytek - Poljot Strela w wersji srebrnej. Za dużo nie ma co pisać bo zegar ogólnie znany. Dodam tylko, że jest to pierwsze moje ruskie chrono i jestem pod naprawdę dużym wrażeniem.
Zatem zapraszam do galerii:
Mam nadzieję, że się podobało Zachęcam do wyrażania opinii o zdjęciach i zegarku.
PS. Podziękowania dla Mocnego za udaną tranzakcję oraz dla Wojtka za foty.
radekglaz, - a foczek w okolicy nie masz Jedna z moich pozycji na ten rok. Piękny zegar, co prawda o innej wersji myślałem (tej wojtkowej) ale ta mi się nie wiem czy nie bardziej podoba. Fajne fotki oddające klimat zegareczka. Niech się nosi!
#6 Wysłany: 2012-01-11, 21:05
nick555 napisał/a:
Uwielbiam ten zegar. I nie mogę się na niego zdecydować...
To jest 38 czy 44mm?
38mm
Też nie mogłem się zdecydować, bałem się tego rozmiaru. Szczególnie w sklepie, wśród innych zegarków, wyglądał na niewielki. Jak przyszedł do domu i przymierzyłem (nadgarstek 17,5 cm) jest idealny. Nie za duży, nie za mały.
#8 Wysłany: 2012-01-11, 21:11
jslanina napisał/a:
radekglaz, - ... Piękny zegar, co prawda o innej wersji myślałem (tej wojtkowej) ale ta mi się nie wiem czy nie bardziej podoba...
Tarcza jest przepiękna!!! Stalowa, niesamowicie się mieni w świetle. Do tego te przetłoczenia Smaczku dodają czerwone cyfry tachymetru. Dzięki temu zegarek zyskuje troszkę sportowego wyglądu.
RG
[ Dodano: 2012-01-11, 21:15 ]
nick555 napisał/a:
I nie zabija ceną...
... szczególnie u mocnego Jak się człowiek powoła na nasze forum to oferuje on naprawdę konkurencyjną cenę.
RG
Ostatnio zmieniony przez radekglaz 2012-01-11, 21:12, w całości zmieniany 1 raz
Świetne foty!
O zegarku nie wspominam - mojej dziewczynie tak się podoba, że chyba będę musiał w końcu zacisnąć zęby i jej kupić, ale wtedy będzie poranna walka kto dziś ubiera...
#11 Wysłany: 2012-01-11, 21:31
Świetny
chciałbym, nawet mierzyłem, ale niestety mam nadgarstek jak Marit Bjoergen i nie wyglądało to dobrze
#12 Wysłany: 2012-01-11, 21:39
Foka za strzałkę
Foty mniodzio
Woytec60 [Usunięty]
#13 Wysłany: 2012-01-11, 21:39
Piękna, fotki też świetne, gratuluję
Swego czasu nie mogłem się zdecydować czy kupić tę, czy białą ze srebrnymi totalizatorami.
Ostatecznie wzialem tę drugą ale Twoja jest również super.