Srebrna Strzała
Odpowiedz do tematu

: Srebrna Strzała
Witam wszystkich,

Mam przyjemność przedstawić Państwu mój nowy, poświąteczny nabytek - Poljot Strela w wersji srebrnej. Za dużo nie ma co pisać bo zegar ogólnie znany. Dodam tylko, że jest to pierwsze moje ruskie chrono i jestem pod naprawdę dużym wrażeniem.

Zatem zapraszam do galerii:

Mam nadzieję, że się podobało :wink: Zachęcam do wyrażania opinii o zdjęciach i zegarku.

PS. Podziękowania dla Mocnego za udaną tranzakcję oraz dla Wojtka za foty.

RG

:
Uwielbiam ten zegar. I nie mogę się na niego zdecydować...

To jest 38 czy 44mm?

FORZA Robert!
RK WRT
:
O zdjęciach :shock:
O zegarku - jak się na tym datę odczytuje. Chyba, że masz przeguby gumowe. Mogli obrócić cyferki o 90 st.

Edyta: Ale zegarek też :shock:

Ostatnio zmieniony przez xylog 2012-01-11, 21:02, w całości zmieniany 1 raz
:
radekglaz, - a foczek w okolicy nie masz :twisted: :twisted: :twisted: Jedna z moich pozycji na ten rok. Piękny zegar, co prawda o innej wersji myślałem (tej wojtkowej) ale ta mi się nie wiem czy nie bardziej podoba. Fajne fotki oddające klimat zegareczka. Niech się nosi!

:
Ślicznotka, wiem bo mam :mrgreen:

:
nick555 napisał/a:
Uwielbiam ten zegar. I nie mogę się na niego zdecydować...

To jest 38 czy 44mm?

38mm

Też nie mogłem się zdecydować, bałem się tego rozmiaru. Szczególnie w sklepie, wśród innych zegarków, wyglądał na niewielki. Jak przyszedł do domu i przymierzyłem (nadgarstek 17,5 cm) jest idealny. Nie za duży, nie za mały.

RG

:
I nie zabija ceną...

FORZA Robert!
RK WRT
:
jslanina napisał/a:
radekglaz, - ... Piękny zegar, co prawda o innej wersji myślałem (tej wojtkowej) ale ta mi się nie wiem czy nie bardziej podoba...

Tarcza jest przepiękna!!! Stalowa, niesamowicie się mieni w świetle. Do tego te przetłoczenia :) Smaczku dodają czerwone cyfry tachymetru. Dzięki temu zegarek zyskuje troszkę sportowego wyglądu.

RG

[ Dodano: 2012-01-11, 21:15 ]
nick555 napisał/a:
I nie zabija ceną...

... szczególnie u mocnego :) Jak się człowiek powoła na nasze forum to oferuje on naprawdę konkurencyjną cenę.

RG

Ostatnio zmieniony przez radekglaz 2012-01-11, 21:12, w całości zmieniany 1 raz
:
super zegar i swietne fotki

nosilbym

:
Świetne foty!
O zegarku nie wspominam - mojej dziewczynie tak się podoba, że chyba będę musiał w końcu zacisnąć zęby i jej kupić, ale wtedy będzie poranna walka kto dziś ubiera...

:
Świetny :!:

chciałbym, nawet mierzyłem, ale niestety mam nadgarstek jak Marit Bjoergen i nie wyglądało to dobrze :???:

Spam
[Usunięty]
:
Foka za strzałkę :!:
Foty mniodzio :!:

Woytec60
[Usunięty]
:
Piękna, fotki też świetne, gratuluję :)
Swego czasu nie mogłem się zdecydować czy kupić tę, czy białą ze srebrnymi totalizatorami.
Ostatecznie wzialem tę drugą ale Twoja jest również super.

:
Dzięki Panowie, dzięki....

RG

:
Zdjęcia świetne a i zegarek niczego sobie ;)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum