Maszyna zbudowana na werku 2416B, na którym to wieszane są psy. Na szczęście jak na razie (odpukać) działa doskonale, może trafił się akurat dopracowany egzemplarz Wdzianka to Horido Long Calf i waniliowy kauczuk Bonetto Cinturini, oba 22mm.
Zaczynamy
Na oryginalnej bransolecie z zestawu. Dla twardzieli bo taki zestaw waży i wydaje się, że masz na ręce 5 kg
Horido Long Calf.
Bonetto Cinturini wanilia. 100 % -towy Diver. Nic dodać nic ująć.
W nocy też daje radę Tzn. prawie bo po ostrym opalaniu pod lampką świeci jakieś 30 sekuund
A teraz trochę wspomnień z wakacji Mała sesyjka nad Bałtykiem.
PS. Nie rozumiem czemu ludzie uważają za nienormalnego kolesia który robi zdjęcia zegarkowi i dla dobrego ujęcia nie zwraca uwagi na to że ma moczą mu się nogawki i zalewają buty. Przecież to normalne co nie ?
Pies czy kot?: pies
Wiek: 37 Dołączył: 02 Sty 2011 Posty: 1151 Skąd: Azjatycka Warszawa
#3 Wysłany: 2011-01-26, 22:01
Sam się kiedyś nad nim zastanawiałem bo była fajna okazja na allegro jakiś czas temu, nawet nie wiem czy Ty wtedy nie kupiłeś za niesamowicie przyzwoite pieniądze(wydaje mi się że się chyba na kizi chwaliłeś nią), mniejsza o to - zegarek super i mam nadzieję, że będzie się dobrze sprawował.
A co do werku to kurcze miałem VE Mriya na nim i niestety dość szybko pojawiły się problemy.
A zdjęcia znad morza cudne, aż chyba zaraz idę na spacer nad morze
Ostatnio zmieniony przez qbapiasek 2011-01-26, 22:03, w całości zmieniany 1 raz
Ciekawe jak ta Amfa wygląda na żywo, bo na pierwszych fotkach tak średnio mi się widzi (zdjęcia są ok, tylko zegarek taki trochę mało przystojny ) za to na zdjęciach z nad morza wygląda rewelacyjnie
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
też się nad nim zastanawiałem ale koniec końców stanęło na SCUBIE
kaer napisał/a:
Nie rozumiem czemu ludzie uważają za nienormalnego kolesia który robi zdjęcia zegarkowi i dla dobrego ujęcia nie zwraca uwagi na to że ma moczą mu się nogawki i zalewają buty. Przecież to normalne co nie ?
pewnie że normalne ale wszystko zależy od ujęcia! ja na przykład miałem kilkanaście osób które z entuzjazmem się przyglądały jak robiłem to zdjęcie:
Ale ci co sie przyglądali liczyli na to, że cię to krabiszcze upier ...
Fajne to Red Sea. Cypinderek przy koronce jest na nie, ale poza tym - pozytyw !