40mm, 5ATM. Nie wiem jaki automat w środku! Pomijam "Cardon siber", co miało się wykładać zapewne jako Carbon Fiber
Dostępnych jest więcej kolorów tarcz i wskazówek w ofercie.
qbapiasek Gość
#2 Wysłany: 2009-08-26, 19:35
Jeśli mam wybór między kiczem, a oryginalnością to wybieram w tym przypadku "kicz" Jakoś nie wyobrażam sobie w zegarku sportowym, lub aspirującym do bycia sportowym, takiego otwartego serca. Cardon siber dopełnia dzieła chyba że to coś nowego, nieznanego o czym nie mamy pojęcia, a NASA ma u przepraszam nie żadna NASA tylko CNSA
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#3 Wysłany: 2009-08-26, 19:35
Jak dla mnie straszne paskudztwo, nie lubię takich chaotycznych zegarków.
szeryf [Usunięty]
#4 Wysłany: 2009-08-26, 19:54
Ja mam mieszane uczucia. Na dzień dzisiejszy ten open-balance nie pasuje mi do tej tarczy Poza tym detalem jednak (co to za detal, który w zasadzie decyduje o całości odbioru zegarka ), cała reszta bardzo mi się podoba. Cardon siber pomijam, bo ponoć angielski znany jest nieźle tylko w HK i dostatecznie na Tajwanie. W Chinach kontynentalnych znany jest nie lepiej niż u Nas esperanto. Oczywiście nie usprawiedliwia to producenta ani na jotę!
qbapiasek Gość
#5 Wysłany: 2009-08-26, 20:17
I jeszcze ten bok koperty z "cardon siberu"
Jedynie sam kształt koperty mi odpowiada reszta jest raczej na minus. Językiem się nie muszą posługiwać ale jak robi ktoś produkt z napisem w obcym języku to powinien 10 razy sprawdzić czy nie jest błędnie napisane.
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#14 Wysłany: 2009-08-26, 22:38
Felek ponieważ w środowisku jesteś znanym kolekcjonerem zegarków o dziwnym pochodzeniu i wyglądzie twoja opinia nie może być brana pod uwagę, Tobie się wszystko co kontrowersyjne podoba
CornCobbMan Właściciel Pola Ryżowego porwany obłędem...