Jacobi, Słusznie wolisz, tylko Zbyszkowi się coś umyślało że złotawy lepszy
Ale jak serio szukasz, to mi się przypomniało że jeszcze jedna niebieska sztuka się po forumie błąkała
Może kronikarz ma w papierach gdzie ona teraz jest
_________________ Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
Kiedy prawie 6 lat temu pisałem tą recenzję, wiedziałem, że prędzej czy później wrócę do Taga. Ale chciałem znaleźć egzemplarz z szarą tarczą i pomarańczowym sekundnikiem. Ta wersja jest lżejsza wizualnie. Miał być też w co najmniej bardzo dobrym stanie no i po w miarę chociaż przyzwoitej cenie.
Więc kiedy się w końcu trafił, to w końcu kupiłem
Przeczytałem też swoją recenzję i dziś jednak wybrałbym Taga
Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29613 Skąd: KrK
#49 Wysłany: 2021-07-21, 17:25
Ja nadal jestem za Tagiem. I to dwoma rencyma.
A i pamiętaj. Nie porysuj.
_________________ [quote="Apa13"]Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć [/quote]
Z_bych Koneser chińskiego majeranku Morda Zdradziecka
Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29613 Skąd: KrK
#51 Wysłany: 2021-07-21, 17:46
W takim razie nie dam nawet pu.
_________________ [quote="Apa13"]Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć [/quote]