Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 11565 Skąd: Zielona Góra
#2 Wysłany: 2011-09-17, 08:56
...w kostce mogliby sobie darować okienko z podglądem na trybiki. Jedyne co mi się podoba to rozwiązanie sekundy, choć ten pierwszy to nawet niczego sobie jest...
A po ostanie primo, po ki wuj mu te wskazówki tak zapindalają, to ja nie pojmuję, ale ja jestem gupi Ja się wogole jak ten dureń już pytałem po co to jest takiemu jednemu Frędęrę Kastętę i Eposu takiemu co mi go raz dali dotknąć, bo byłem jak raz elegancko ubrany, przy niedzieli, i miałem nawet buty - wprawdzie cudze, ale zawsze
a na poważnie - retrograde jest komplikacją potrzebną jak świni siodło - zwykły ficzer a w tym zegarku na dodatek mocno przeszkadzający. Gdyby wskazówki sekundników zrobili cieniutkie a wskazówki zrobili ciut masywniejsze i proste (nie zwężające się) i na dodatek gdyby wskazówki i indeksy były na przykład niebieskie to wyszedłby całkiem, całkiem zegarek
Pies czy kot?: kot Pomógł: 9 razy Wiek: 38 Dołączył: 11 Mar 2010 Posty: 2964 Skąd: Sosnowiec
#8 Wysłany: 2011-09-17, 12:19
Mechanizm nie jest wcale taki zły, nakleić szlify i po kłopocie . Sam zegarek - niczego sobie, ja również bym nieco inne wskazówki pewnie zaordynował, ale oprócz tego - źle nie jest
Nooo, bardzo niekulawy, powiedziałbym nawet że bardzo ładny, niecodzienny garniturek. Tylko po cholerę te dziurska wszędzie wciskają Mała sekunda pasowałaby tam idealnie.
Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2011-10-23, 13:54, w całości zmieniany 1 raz