Kupiłem właśnie Mosera, zaraz lecę na wymarzony urlop, tak więc wolałbym uniknąc sytuacji, że teraz wpłace zaliczke i będę musiał na urlopie jeść chleb z pasztetem Czy mógłby ktoś założyć za mnie tą zaliczkę?
Jest duzo fajniejszych zegarków tej firmy, ale z dwojga złego drugi- przynajmniej jest 'jakiś' Podaj jakie parametry Cię interesują, to koledzy doradzą coś ciekawszego
Kupiłem właśnie Mosera, zaraz lecę na wymarzony urlop, tak więc wolałbym uniknąc sytuacji, że teraz wpłace zaliczke i będę musiał na urlopie jeść chleb z pasztetem Czy mógłby ktoś założyć za mnie tą zaliczkę?
Posiadałem TX-a Kiepska jakość moim zdaniem, szczególnie pasek ... pękł na zgięciu po tygodniu ... i przyciski były tak miękkie ze nie czuło się ze się je wciska. Nie bylem zadowolony z tego zegarka
Timex to bardzo popularna marka, ale ja nigdy nie mogłem się przekonać do zegarków z jej logo. Ale spoko, jest tego tak dużo, że pewnie coś dla siebie znajdziesz
Dziś po pracy wszedłem do TT i obejrzałem na żywo to lotnicze wężowisko które wrzucałem posta wyżej- kapitalny zegar
Tylko szkoda, ze mu paska z żółtymi przeszyciami pod kolor wskazówek nie dali
olek, tego pierwszego ma mój kumpel. Nic specjalnego. Jak już to drugi.
Machu, daj jakiś namiar na to Twoje chrono. Ostatnio wpadł mi przypadkiem podobny tylko bez chrono. Szukałem informacji o tej serii, ale nic nie znalazłem.
Oznaczenie modelu to T49799, seria nazywa się Dive Style Chronograph- sa chyba 4 modele, róznia sie kolorem i paskami. Mój oryginalnie był na bransolecie.