[ Dodano: 2017-01-26, 11:07 ]
I juz popędziła ciuchcia dalej. Dzięki Gerlachy za mozliwosc przymiarki. Fajny zegar, a bylby jeszcze fajniejszy gdyby wskazówka minutowa była odrobinę grubsza, ale to tylko takie moje marudzenie.
Pies czy kot?: kot
#80 Wysłany: 2017-01-27, 09:48
Skład specjalny zawitał do mnie
No i pojechała dalej... Wrażenia? Świetny zegarek z dwoma półwadami. Pierwsza (jak dla mnie) to to, że nie świeci. A drugie pół wady to ten meszyk. Za bardzo "blink blink"... Acha i jeszcze jedno: trzeba się powstrzymywać by zbyt często nie sprawdzać godziny
_________________ "trzeba nim począśc zeby zaczoł chodzic"
Ostatnio zmieniony przez kwater 2017-02-02, 08:07, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies
#84 Wysłany: 2017-02-13, 13:19
Lokomotywa już w Ostrołęce.
Zegarek robi wrażenie, a w szczególności tarcza!
Więcej po testach.
Edit:
Lokomotywa. Zegarek zdecydowanie dla tych, którzy lubią minimalistyczny, wojskowy styl w starym wydaniu i mają kawał nadgarstka
Na plus:
-idea, zegarek z przesłaniem......................
-wojskowy (militarny) styl z lekką nutką Vintage
-emaliowana tarcza!
-pasek/mesh
Na minus:
-rozmiar. 40mm wystarczyłoby, aby utrzymać proporcje:długość/szerokość do grubości zegarka
-zbyt cienkie wskazówki (szkoda)
-klamerka typowa dla diverów (kompletnie nie pasująca do typu zegarka).
Dziekuję G.G. za możliowść testowania Pm36.
_________________ Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
Ostatnio zmieniony przez jimmy 2017-02-22, 14:55, w całości zmieniany 3 razy
Pies czy kot?: kot
#90 Wysłany: 2017-04-03, 16:31
Iks, zawsze można zakupić
_________________ A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.