Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 61 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35285 Skąd: Polska Pd. B
#2094 Wysłany: 2023-01-18, 11:08
Oprócz sparowanie z aplikacją w iPhonie i z tym związanej synchronizacji czasu nie korzystałem (jeszcze) z innych funkcji w tym GBD-200, ani drugim na stanie: GBD-100...
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
#2097 Wysłany: 2023-01-18, 14:40
hulelam napisał/a:
tomaliusz, Fazi, Erolek, korystacie z funkcji "smart" innych, niż ustawianie czasu/minutników w Waszych "kostkach" ?
zdrawki
Ja trochę używałem jak miałem wcześniej niebieskiego ale też raczej z ciekawości niż potrzeby.
Generalnie słabo to wygląda w użytkowaniu a przede wszystkim wygodzie bo aby sprawdzić powiadomienie musisz przeklikać kilka trybów aby wejść w powiadomienia.
No chyba że tak na szybko na głównym wyświetlaczu szczegółowa informacja że SMS czy Ktoś dzwoni to tak, może się przydać ale też dziwne bo często pokazuje Ci numer tel. a nie nazwę Kto dzwoni i jak nie znasz numerów to możesz nie wiedzieć Kto, może to kwestia konkretnego tel. ale raz tak a raz tak pokazywał.
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane".......