Dzięki
Czekam aktualnie na Poganina gmt i tak myślę co by tu jeszcze.
przerobiłem z tych gmt już Pepsi, Coke, Batgirl i Sprite. Za ten pieniądz nie ma się do czego przyczepić. Ale trochę jednak parzą w łapę. Zostałem z tuńczykiem do zadań specjalnych (mecze, wleczone gdzieś u kumpla). Sprawdza się znakomicie.
Z pozostałych w sumie pogonił Hamiltona i Vicka został Oris aquis i to już rekord bo Tomek kupił zaraz po mnie to będzie prawie ze 3 lata no i Monster
A i Roman był ostatnio na zdjęciu może Marycha jeszcze leży i chyba seiko gmt z bazarku
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Z pozostałych w sumie pogonił Hamiltona i Vicka został Oris aquis i to już rekord bo Tomek kupił zaraz po mnie to będzie prawie ze 3 lata no i Monster
A i Roman był ostatnio na zdjęciu może Marycha jeszcze leży i chyba seiko gmt z bazarku
Uuuu Panieeee ... kronikarska głowa coraz starsza
Na pewno jeszcze te które nigdzie się nie wybierają
Mają dożywocie:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Jest jeszcze wakacyjniak:
Do tego jest jeszcze G-Shock GD-350gb
Doszedł ostatnio tuńczyk Addiesdive ... i chyba to wszystko
Są jeszcze jakieś starocie kwarcoki których nie noszę.
Chińczyki pewnie wszystkie nie zostaną ale na razie jeszcze nie wiem
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane".......
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2023-12-19, 07:41, w całości zmieniany 2 razy
Tomek zgadza się głowa nie tak Boldra dawno nie wrzucałeś ale tak myślałem, że masz
Bulve też czasami pokazujesz a kalkulator to pewnie na ręku był jak te zdjęcie w 2021
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos