Pies czy kot?: pies Pomógł: 3 razy Wiek: 57 Dołączył: 19 Lut 2016 Posty: 7024 Skąd: 3City
#1381 Wysłany: 2017-09-30, 22:37
No, zajebisty! Ogarniam sobie pasek na swoją rękę, nosił będę, zastanawia mnie tylko gdzie się wymienia bateryjki od podświetlenia bezela...?
Czy może ciemność ta ma jakieś uzasadnienie (wymogi taktyczne specjalsów?)
_________________ Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
Z_bych Koneser chińskiego majeranku Morda Zdradziecka
Pies czy kot?: pies Pomógł: 3 razy Wiek: 57 Dołączył: 19 Lut 2016 Posty: 7024 Skąd: 3City
#1385 Wysłany: 2017-10-01, 00:15
Mnie się rozchodzi czemu taką decyzję podjęto o bezelu nieświecącym. A z mojej perspektywy to na tem forumie starszyś od dinozaurów i niektórych kamieni, To jak było z tym bezelem?
_________________ Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2015 Posty: 2949 Skąd: Warszawa
#1386 Wysłany: 2017-10-01, 00:47
Dzięki
Mam jeszcze jeden nowy, ale pokaże jakoś za kilka(naście) godzin.
[ Dodano: 2017-10-01, 10:22 ]
_________________ A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 57 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#1387 Wysłany: 2017-10-02, 08:40
Thomas666 napisał/a:
Mnie się rozchodzi czemu taką decyzję podjęto o bezelu nieświecącym. A z mojej perspektywy to na tem forumie starszyś od dinozaurów i niektórych kamieni, To jak było z tym bezelem?
Panie, dawno było, nikt juz nie pamięta, nawet te krasnale starsze od kamieni
Nikt chyba nie pytał czy świeci, taki był projekt pod głosowanie:
A potem to sie ino kłócili przez kilkaset stron wontka, komu by się chciało to teraz czytać
Wkładka mogła być albo z amelinium, albo szklana, ale za to nieświecąca.
Wyszło jak wyszło na wuj drążyć temat
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
... tym bardziej że on świeci, tyle że strasznie słabo, same cyfry. I do tego jeszcze z tym od wuja problemów tylko było, bo się farba do szkła żeżarła z rozpuszczalnikiem od lumy. Połowa tych wkładek poszła się gonić przez to
Bajdełejem, jak zobaczyłem tę fotę z wysokościomierzem to mi się przypomniało jak Sosabowskiego dostarczyliśmy chłopakom z 6. BDSz.
Dostali je przed rocznicowymi skokami które mieli robić w Holandii, w rocznicę zrzutu brygady.
Przedtem, mówiliśmy im wyraźnie żeby NIE skakali z tymi zegarkami, bo one nie są do tego, poza tym tam wskazówki są bardzo wrażliwe na przeciążenia/wstrząsy i łatwo może dojść do zablokowania mechanizmu.
Minął dzień, i dostajemy co ?
Zdjęcia jak lecą, w powietrzu, i oczywiście na rękach u każdego jest co ?
#1391 Wysłany: 2017-10-02, 09:41
naprawdę się świecą te cyfry?
Aż muszę naświetlić.
[ Dodano: 2017-10-02, 09:43 ]
ALAMO napisał/a:
:D
Bajdełejem, jak zobaczyłem tę fotę z wysokościomierzem to mi się przypomniało jak Sosabowskiego dostarczyliśmy chłopakom z 6. BDSz.
Dostali je przed rocznicowymi skokami które mieli robić w Holandii, w rocznicę zrzutu brygady.
Przedtem, mówiliśmy im wyraźnie żeby NIE skakali z tymi zegarkami, bo one nie są do tego, poza tym tam wskazówki są bardzo wrażliwe na przeciążenia/wstrząsy i łatwo może dojść do zablokowania mechanizmu.
Minął dzień, i dostajemy co ?
Zdjęcia jak lecą, w powietrzu, i oczywiście na rękach u każdego jest co ?
ale jaka reklama za to
Tera możecie mówić, że to ultrasuperhiper technologia z wyjebolitu pozwalająca na takie zabawy.
Prawie jak Richard Mille na nadgarstku Nadala w trakcie grania