Pies czy kot?: pies Pomógł: 62 razy Dołączył: 11 Kwi 2012 Posty: 9082 Skąd: Polska
#7 Wysłany: 2012-08-12, 23:15
Jest mega!!!
_________________ "Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#8 Wysłany: 2012-08-12, 23:39
Maxio napisał/a:
...Dominik, jakich wyklejanek?
Na wewnętrznej stronie drzwiczek jest jakiś materiał irchowato-skóropodobny.
Jak dla mnie rewela. Zbieram szczenę z podłogi.
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 11565 Skąd: Zielona Góra
#11 Wysłany: 2012-08-13, 02:16
ciniol napisał/a:
Na wewnętrznej stronie drzwiczek jest jakiś materiał irchowato-skóropodobny.
...za drugim razem dopiero przyuważyłem
slamacek Właściciel Kilku Fabryk Ryżu typek wredny bardzo
Pies czy kot?: kot Pomógł: 2 razy Wiek: 59 Dołączył: 15 Lip 2011 Posty: 3611 Skąd: Ultima Thule
#12 Wysłany: 2012-08-13, 05:52
Zajebibni zegar, dopieszczony, dopracowany, opakowanie do niego takoż wymyślne i z duszą.
Ale gryzą mnie te błyszczące zawiasy, napierdzielają po oczach na maksa. Gdyby je zmatowić – całość byłaby bez zarzutu i w jednym tonie. Drobiazg, który trochę psuje mój zachwyt nad całością.
Skrzynka wykonana z palisandru, narożniki inkrustowane
Obudowa aluminium szczotkowane i anodowane.
Szyby kryształowe
Tył ze stali 316L
Mechanizm manufakturowy, z siedmiodniową rezerwą chodu w całości wykonany w Chronos-Art
Fazy księżyca
Dysk faz wykonany z tytanu, barwiony na granatowo, księżyce grawerowane z niemieckiego srebra
Wskazówki tytanowe barwione na niebiesko
Płyty pełne i tarcze wykonane z niemieckiego srebra
Wymiary 210 X 120 X 70mm