Pies czy kot?: kot
Wiek: 54 Dołączył: 12 Mar 2013 Posty: 278 Skąd: Gród Maciara :(
#64 Wysłany: 2014-07-25, 06:41
jaro19591 napisał/a:
Była gdzieś podawana orientacyjna cena tego prodiża?
W AGD nie podają.
_________________ GG Kosmonauta, GG Żubr, Xicorr FSO M20, Deep Blue Jugg II, TAO, Adriatica, Timex i takie tam pierdoły.
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14425 Skąd: Gliwice
#65 Wysłany: 2014-07-25, 07:09
Ja tam juz sie obawiam, ze jak ja poznam to ostudzi mój zapał względem tego garnka
I jak tak dzis jeszcze raz spojrzałem na prototypy, to strix ma rację w kwestii indeksów w szaraku- przydałyby sie mocniejsze- może nawet nie pomarańczowe, tylko wystarczyłyby czarne- zeby sie odcinały
#66 Wysłany: 2014-07-25, 08:04
janpat1970 napisał/a:
Jest duży. Łapsko trza mieć pokaźne albo ładujemy na skafander bo takie jest jego przeznaczenie.
Wiadomo, ze srodowisko dla obecnych zegarków tego typu to głównie, biuro ew. basen i moczenie d.... na wakacjach. Ktoś kto nurkuje częściej niz okazjonalnie na wakacjach nie zakłada takiego zegarka na piankę. A dla założenia kilka razy do roku /nurkowanie na wakacjach/ dla tzw. funu to chyba mało osób kupi. Do normalnego noszenia to trza mieć pewnie nadgarstek min 20cm.
Szkoda bo projekt porywa świeżością i się zdecydowanie udał. W kopercie np. 44mm byłby imho za granicą rwany jak boczek przez reksia Jednak przy takim rozmiarze to jakoś mi ciężko sobie wyobrazić wielką rzeszę odbiorców...
s
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14425 Skąd: Gliwice
#67 Wysłany: 2014-07-25, 08:09
Ja własnie siedze w biurze z Parnisem U-boat na łapie- skromne 55mm bez koronki i 65mm L2L
No tak, ale ilu znajdzie się takich klientów, porwanych w dzieciństwie przez ufo i naszpikowanych jakimiś nieziemskimi hormonami???
Nie wywołuj nutrii z lasu, ale skoro już wywołałeś, to ja mam taką grabę i strasznie mnie cieszy, że ten prodiż będzie tak duży, bo podoba mi się W końcu jakiś ludzi rozmiar
Jeśli cena mnie nie zabije to trafi na łiszlistę i będę przebierał nogami, żeby szybko minął okres prób i był dostępny w sprzedaży, ustawię się po niego w kolejkę
Ostatnio zmieniony przez gryson 2014-07-25, 09:40, w całości zmieniany 2 razy