Szary nawet się nie umywa, niebieski to najładniejsza wersja tego modelu.
Wiem bo widziałem a niebieskiego mam również.
Niech się nosi
Tyle, że niebieskiego mam Boschetta, (też oryginalnie miał być siwy ) a założyłem sobie, że będę mieć zegarki w różnych kolorach Skoro Oriencik taki ładny - pozostaje wymiana Boschetta BTW Keith się wypowiadał, że nowa partia Cave Dwellerów za kilka m-cy powinna być gotowa
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-10-12, 10:17, w całości zmieniany 2 razy
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 54 Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 3281 Skąd: Bielsko-Biała
#48 Wysłany: 2011-10-12, 12:09
Te poljoty to chyba też stalowe?
_________________ Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
ale fajny!! wal się w błoto Mojego oriencika też przywieźli
Jestempanbardzozadowolony - zdecydowanie lepiej trafia w moje gusta niż Alba.
Niebiesko mi!! Odcień bardzo podobny, ale nie przeszkadza mi to zupełnie
rozmiarowo również pasuje idealnie i raczej na bank zostanie ze mną na dłużej - podoba mi się tak jak jest - na pasku (zresztą sam pasek również bardzo pozytywny - Pattini, bije Redę o kilka długości )
Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35110 Skąd: Polska Pd. B
#55 Wysłany: 2011-10-12, 13:14
Ladna parka, a Woytka Deep Blue tez miodzio (sie nie moge doczekac na mojego z USA)...
Ogolnie wnosze o rzut przez biodro w kaluze, o ktora dzis juz coraz latwiej
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
rozmiarowo również pasuje idealnie i raczej na bank zostanie ze mną na dłużej - podoba mi się tak jak jest - na pasku (zresztą sam pasek również bardzo pozytywny - Pattini, bije Redę o kilka długości )
Oriencik jest przepiękny, wiem bo mam.
A jak mu ładnie w towarzystwie