15$ za ogniwko i 4$ za teleskopy + wysyłka. Niemało, ale wyjścia w zasadzie nie miałem. Tłumaczył cenę tym, że musi praktycznie rozkompletować nową bransoletę.
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
maciek [Usunięty]
#35 Wysłany: 2011-05-18, 11:43
Iks1984 napisał/a:
15$ za ogniwko i 4$ za teleskopy + wysyłka. Niemało, ale wyjścia w zasadzie nie miałem. Tłumaczył cenę tym, że musi praktycznie rozkompletować nową bransoletę.
nie mało ale i w co wątpię nie zdekompletował nowej bransy , bo kazał by ci kupić całą imho
Nie wnikałem, tak napisał W zasadzie jakby mi powiedział 25 za samo ogniwko to też bym wziął - branza do tego zegarka jest genialna, a gumolec jednak niebardzo
Pomógł: 21 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 4180 Skąd: mam wiedziec?
#39 Wysłany: 2011-05-18, 14:27
Iks1984 napisał/a:
15$ za ogniwko
czekam na srobke dlugosci 2cm i fi 6mm do skrzyni biegow w moim aucie /trzyma ciegno wybieraka w skrzyni i pekla wziela/ - 45 zl w Hyundai PL. Problem w tym, ze nie dokupi sie zamiennika, a dorabiac nie bylo by taniej. Plus taki, ze mieli 2 smarty wsrod zastepczych i mam okazje wreszcie pojezdzic tym dziwolagiem. I smieszno i straszno czasami