Pies czy kot?: kot
#32 Wysłany: 2014-07-24, 10:02
Przedstawiam prototyp Garfisha. Jeszcze nie wszystko jest jak należy ale wyszedł mega.
Jak się weźmie go w rękę to "o ku... , ale ciężki" Jak się założy to już po chwili jest milutko.
Ja jak go wczoraj założyłem to to do tej pory mi się micha śmieje (jak by nie to że prawie nabiłem sobie nim guza to bym z nim spał ).
Zrezygnowaliśmy z drugiej koronki - helowy zawór ręczny został zastąpiony automatycznym. Bezel docelowo będzie czarny z białymi indeksami.
Kawał fajnego odważnika wyszedł ale nosi się zarąbiście.
Ostatnio zmieniony przez atomtomski 2014-07-24, 10:03, w całości zmieniany 1 raz
Z_bych Koneser chińskiego majeranku Morda Zdradziecka
atomtomski, wziąłbyś te wszystkie swoje fajne wynalazki do jakiegoś wiaderka i przywiózł na jakiś dzień do Zgierza. Poprzymierzałby człowiek, poćwiczył bicepsy...
#39 Wysłany: 2014-07-24, 16:30
atomtomski napisał/a:
Przedstawiam prototyp Garfisha
tempo prac zdecydowanie nie pozwala zapomniec o projekcie - jak dojdzie czarny bezel z bialymi indeksami /jak na renderze/ to bedzie miazga.
jaki on ma lug2lug?
Pozdrawiam
s
Ostatnio zmieniony przez strix 2014-07-24, 16:30, w całości zmieniany 1 raz
#45 Wysłany: 2014-07-24, 17:22
atomtomski napisał/a:
ojtam, szara bardziej do garnituru pasuje
Daj pomaranczowe otoczki indeksow w szarej - doda życia i będzie nawiązanie do wskazówek bo tak widać tylko je
No i koniecznie w pomarańczy czarny bezel z bialymi indeksami - bedzie jak na renderze, to kupię choćby na miesiąc zeby sie napatrzec i sprzedam dalej - ew jakis botox w nadgarstek - pomyśle
s
Ostatnio zmieniony przez strix 2014-07-24, 17:26, w całości zmieniany 1 raz