Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 52 Dołączył: 07 Lip 2010 Posty: 3992 Skąd: inąd
#16 Wysłany: 2011-02-04, 20:57
Łysy napisał/a:
Sami siebie przebijali
Bez sensu . Wał jak nic .
Z przebijaniem samego siebie to chyba nie do końca tak. Pewnie jest jak na jebaju a nie na Allegro:
dasz 100. Ktoś Cie przebil. Chcesz go przebic wiec dajesz 200 ale jego oferta dalej jest wyzsza. Wiec dajesz 300. Dalej nic... 400... W dalszym ciagu za malo. dajesz 500 i dalej dupa. Rezygnujesz bo kolo caly czas przed Toba.
W historii licytacji bedzie wygladalo to tak, jakbys siebie samego przebijal a ty tylko macałeś kolesia wyżej. Sam kilka razy tak licytowałem z zerowym dorobkiem komentów na jebaju i tez moglo wygladac, ze podbijam cene a ja niewinny :
Ktos - 600
Ty - 500
Ty - 400
Ty - 300
Ty - 200
Ty - 100
Nie wiem jak to jest u Szwedów, ale na ebay jest coś takiego ja "Pokaż oferty automatyczne" i wtedy można zobaczyć czy ktoś próbował się wstrzelić z ceną-ofertą.
ale jaja !! przed chwila wygralem aukcje na alledrogo..pokazalo sie zakonczona..po odswiezeniu wskoczylo na kolejne 23h do zakonczenia...........złodzieje!!! i oszuści
_________________ ..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Nie oszukują. Pisali, że wszystkie aukcje przedłużają o 24h w związku z wczorajszą awarią, ale przedłużanie zajmie trochę czasu.
zaraz... powinni dorzucic te 24h podczas trwania aukcji a nie po tym jak pokazał sie komunikat ZAKONCZONE...to jest grube przegiecie to ja ostatnie drobne....nawet urwalem sie z piwa od kumpli by przypilnowac aukcji a tu taki babol co inne aukcje ktore licytowałem, skonczyly sie o czasie
Yakowlev o ktorej amfibi mowisz
tu juz nic nie wspomne bo licytowalem też z czarnym bezelem- wygralem i ta, uszata tskze.a teraz sie okazalo ze H.............j nic z tego....jestem mega zły i tyle trza uruchomic rezerwy bankowe
Pomógł: 19 razy Wiek: 56 Dołączył: 13 Lut 2011 Posty: 6105 Skąd: W.
#27 Wysłany: 2011-09-09, 20:23
Gumshield napisał/a:
Yakovlev napisał/a:
Uszatej z jednym uchem
tu juz nic nie wspomne bo licytowalem też z czarnym bezelem- wygralem i ta, uszata tskze.a teraz sie okazalo ze H.............j nic z tego....jestem mega zły i tyle trza uruchomic rezerwy bankowe
Spokojnie ja "uszatą" już odpuszczam. Bierz i niech się nosi (jeśli Ci się uda wygrać).
Wisisz mi jednak czteropak Warki Strong, bo kiedy tylko się pojawiła prosiłem sprzedawcę żeby nie wycofywał i nie sprzedawał poza aukcją.
(Tak, właśnie o to prosiłem ! Nie o sprzedaż poza aukcją. Taki już głupi jestem )
_________________ The future will start tomorrow, not today.
Spokojnie ja "uszatą" już odpuszczam. Bierz i niech się nosi (jeśli Ci się uda wygrać).
Wisisz mi jednak czteropak Warki Strong, bo kiedy tylko się pojawiła prosiłem sprzedawcę żeby nie wycofywał i nie sprzedawał poza aukcją.
(Tak, właśnie o to prosiłem ! Nie o sprzedaż poza aukcją. Taki już głupi jestem )
Nie sadze bym wygrał któraś z tych aukcji..me kwoty sa wyżyłowane na maksa..co by nie pisać... duzo nad wyrost i co najważniejsze za kilka pln zostaną przebite......ale 4paka zakupie
Pomógł: 19 razy Wiek: 56 Dołączył: 13 Lut 2011 Posty: 6105 Skąd: W.
#30 Wysłany: 2011-09-09, 20:33
Gumshield napisał/a:
Nie sadze bym wygrał któraś z tych aukcji..me kwoty sa wyżyłowane na maksa..co by nie pisać... duzo nad wyrost i co najważniejsze za kilka pln zostaną przebite......ale 4paka zakupie
Myślę, że jak przypilnujesz to będzie Twoja. Już i tak bardzo wysoko poszła.
Warto ! Nie wiadomo co w środku się dzieje, ale stan zewnętrzny super.
Powalcz !
_________________ The future will start tomorrow, not today.