Koperta nie gada do mnie w ogóle, kawał kloca i tyle. Tarcza i wskazówki są za to rewelacyjne, ale według mnie tracą bardzo dużo w tej kopercie. Do charakteru tych wskazówek, koperty i nazwy projektu pasowałaby koperta taka jak w Helsonie Tortuga.
Kiedy otworzyłem ten temat i wyświetliła się fotka samej tarczy ze wskazówkami, to zrobiłem ale kiedy zobaczyłem kopertę i to jak zepsuła charakter wskazówek i tarczy to zmieniło się na
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Ostatnio zmieniony przez Smok 2014-06-22, 22:22, w całości zmieniany 1 raz
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14425 Skąd: Gliwice
#27 Wysłany: 2014-06-23, 07:18
A ja mam chyba odwrotnie- od poczatku projekt bardzo mi sie podoba, i uwazam ze ta 'klocowatość' tudziez podobieństwo do garnka jest jego najwiekszym atutem...tylko im dłuzej patrzę na tarczę to tym bardsziej zastanawiam sie, czy nie bedzie za duzo tych wszystkich smaczków- nietypowe indeksy, zwracajacy uwage kolor, ciekawe wskazówki, przetłoczenia, data i mała sekunda przechylone wzgledem osi oby finalny zegarek nie okazał sie byc przeładowany
#28 Wysłany: 2014-06-23, 08:34
Nie na moją witkę pewnie będzie, ale jak to wyjdzie w realu w okolicach tego renderu to zejdą za granicą jak bułeczki. Zdecydowanie wyróżnia się na + a nawet +++ wsród nijakości jaką serwują coraz częściej nieduże marki. Te majtkowe kolory zupełnie nie gadają do mnie ale taka pomarańcza samo patrzenie sprawia przyjemność Poza tym spójność projektu na za...stym poziomie. Swietny.
s
Ostatnio zmieniony przez strix 2014-06-23, 08:36, w całości zmieniany 1 raz