Parka zdecydowanie nie jest nowa, ale wreszcie została doprowadzona do zadowalającego mnie stanu
Wczesne Szturmańskie na skórzanym pasku z epoki - z kompasem (nawet działa ).
Późny Gagarin dostał pasek mojego skromnego autorstwa inspirowany kombinezonem wiadomego użytkownika tego modelu (i tak, duma mnie rozpiera - szukałem odpowiedniej taśmy chyba z rok )
Ostatnio zmieniony przez voli 2016-08-21, 23:29, w całości zmieniany 2 razy
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 54 Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 3281 Skąd: Bielsko-Biała
#1370 Wysłany: 2016-08-22, 08:07
piękne te szturmany wiem bo mam
_________________ Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#1377 Wysłany: 2017-05-14, 17:54
Yakovlev napisał/a:
Mzeg, jakbyś kiedyś nie mógł dogadać się z którąś, to ja chętnie
dam dychę więcej od Yaka jak coś
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Pomógł: 19 razy Wiek: 56 Dołączył: 13 Lut 2011 Posty: 6105 Skąd: W.
#1378 Wysłany: 2017-05-14, 17:59
Ratler Wściekły I napisał/a:
dam dychę więcej od Yaka jak coś
O pacz Pan, już hiena wywęszyła.
Mzeg - zrobimy stary numer.
Wycenisz wysoko tego Wostoka.
Ratler zapłaci dychę więcej, a ja wezmę 25% od ostatecznej kwoty.
Co się będziesz po Allegrach czy innych bazarach włóczył
_________________ The future will start tomorrow, not today.
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#1379 Wysłany: 2017-05-14, 18:04
mam lepszy pomysł zabierzmy po prostu Mzegowi te zegarki po jednym dla każdego a trzeci spylimy i się za tę kasę
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.