Bardzo się cieszę, że skrzyneczki się podobają Panowie. Dziękuję
Fazi, konkretnego linka podać nie mogę, bo skrzyneczki nie są wyrobem komercyjnym.
Wykonuje je pewien pasjonat w wolnym czasie. Niestety, terminy ma bardzo odległe. Minimum pół roku ..
Na PW, wysyłam namiary. Mam nadzieję, że uda Ci się dopiąć jakiś termin
Dzięki Dorian06
I pamiętaj, że zawsze możesz mieć domek na mniejszą ilość zegarków.
Będzie tak samo cieszył, a być może wolny slot, zachęci do kolejnego zakupu
Poniżej wrzucam model dalece kontrowersyjny. Ma tylu samo zwolenników, co przeciwników.
Dla wielu z nas, to zegarek od którego rozpoczęła się przygoda z serią g-shock.
W mojej kolekcji znalazł się ze względu na sentymentalne wspomnienie
Jaki by nie był, warto przed ferowaniem opinii, obejrzeć go na żywo.
GA-100, posiada wiele wersji kolorystycznych, więc jest w czym wybierać. Jakościowo, też nie jest źle.
Jego głównym atutem jest cena. Trzeba jednak uważać, bo na rynku jest sporo podróbek tego modelu.
Na fotce edycja limitowana - GA-100ST-2AER STASH Collaboration
Pomógł: 21 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 4180 Skąd: mam wiedziec?
#1372 Wysłany: 2019-01-17, 22:20
doszedł mój szturmowiec Zajebongo jest. Mam 2 czarne i prawie nie noszę, bo mnie nudzą. No na rower i drugi sciurany 5600 do jakiś cięższych prac na zewn. Ten czuję będzie często na łapie - kosmicznie pozytywny
Zaprezentowana edycja limitowana modelu GA-100 jest z pewnością wielce interesująca i zarazem nieco kontrowersyjna...
Natomiast zademonstrowane domki dla zegarków są równocześnie niezmiernie praktyczne, jak i bez wątpienia bardzo estetyczne...
<<<
Podziękował szanowny kolego, podziękował
strix napisał/a:
doszedł mój szturmowiec Zajebongo jest. Mam 2 czarne i prawie nie noszę, bo mnie nudzą. No na rower i drugi sciurany 5600 do jakiś cięższych prac na zewn.
Ten czuję będzie często na łapie - kosmicznie pozytywny
Bardzo się cieszę strix, że przekonałeś się do tego modelu
Za naprawdę niewielkie pieniążki, masz ciekawy i oryginalny zegarek
Ja natomiast dzisiaj przedstawię nieco inną wersję "Stormtrooper'a". Typowy Black and White
To model GWX-8900B-7ER. Ma swój niezaprzeczalny urok. To jedna z kilku wersji kolorystycznych tego modelu
Osobiście, brakuje mi tylko niebieskiej wersji w kolekcji. Ale to kwestia czasu
Korzystając z okazji pozwolę sobie poprosić o więcej zdjęć czasomierzy, wskazówkowych oczywiście...
<<<
Bardzo proszę. Tym razem cofniemy się troszkę w czasie. Do roku 2004.
Wówczas pojawił się na rynku model GW-1400E-2AVER.
Bardzo fajny sikor, wyposażony w solar i radyjko. Do tego kompaktowy rozmiar.
Dzisiaj niestety nie robią tak ciekawych stalowych modeli, w tak dobrej jak wówczas cenie.
Pomógł: 6 razy Dołączył: 26 Maj 2016 Posty: 1901 Skąd: Angelenos
#1378 Wysłany: 2019-01-20, 22:46
>>>
Yarpen.
Jest to faktycznie niezmiernie interesujący model G-Shock'a, o którym parafrazując pewne znane hasło, to powiedzieć można - kiedyś to były czasomierze...
Korzystając z okazji pozwolę sobie wyrazić swój niekłamany podziw dla profesjonalnego wykonania fotografii...
<<<
_________________ I've seen things you people wouldn't believe...
bladerunner, focę sobie co popadnie. Raz lepiej, raz gorzej. Lubię to i już
Profesjonalistą to raczej nie będę nigdy, bo to wielce kosztowny sport.
Jak zacznę inwestować w sprzęt i szkiełka, to na zegarki już na pewno nie starczy
Nie mniej dziękuję za dobre słowo
Poniżej wrzucam jeden z najbardziej udanych modeli ostatnich lat. Opinia oczywiście subiektywna. I stronnicza. Nawet bardzo