Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#2 Wysłany: 2009-11-18, 22:01
Sprzeciw!
Flagę wywieszam, się nie zgadzam. Nie wiem jaki chcę zegarek i nie wiem czy nie chronometra ale protestuje tak czy siak. Wietrzę tu spisek. Nie było głosowania. pomijam to że nie głosowaliśmy jaką metodą będziemy głosować ale nie było więc się nie liczy.
Flagę wywieszam, się nie zgadzam. Nie wiem jaki chcę zegarek i nie wiem czy nie chronometra ale protestuje tak czy siak. Wietrzę tu spisek. Nie było głosowania. pomijam to że nie głosowaliśmy jaką metodą będziemy głosować ale nie było więc się nie liczy.
Foch i ch...!
I taki wał !!
Blaz [Usunięty]
#5 Wysłany: 2009-11-18, 22:08
No dobrze, to jaką metodą wybierzemy metodę głosowania?
anduril [Usunięty]
#6 Wysłany: 2009-11-18, 22:10
A ja bez kozery zapytam - jaką metodą wybierzemy metodę wyboru metody głosowania?
PS. Wchodzę w ten interes!
Darecki [Usunięty]
#7 Wysłany: 2009-11-18, 22:12
Ja pitole a po kij kolejny temat w którym i tak będzie to samo co w poprzednim? Coś się stało? Komuś się tamten pomysł nie podobał? Nie czaję troszkę
Arek [Usunięty]
#8 Wysłany: 2009-11-18, 22:12
Chłopaki, spróbujcie starego sprawdzonego sposobu, z resztą mówiłem wam już wcześniej. Niech jeden wybierze, powie "będzie na moje i ch..." a reszta wyłoży kasę i wszyscy będą zadowoleni
Darek - bo teraz to dyskusja szła w dwóch wątkach jedncześnie !
W sumie można uznać że wygrał garnitur - ponad 55% gosów, nie wierzę by nagle nastąpił "nagły zwrot akcji" I wygral Parnis Chronometer, co można wnoskować z dyskusji
Teraz skupmy się na technikaliach - co, jak, gdzie.
Kuba postarał się i zdobył świetny mesydż : można zamówic samą tarczę do rzeczonych Chrono. Jeśli ktoś jeszcze takiego nie ma, może się wyposażyć w samą tarczę i dekiel - jak się złutszy - to dokumi zegarek do kompletu Moim zdaniem - to idealne udżetowe rozwiązanie które UDA SIĘ zrobić!
Arek [Usunięty]
#11 Wysłany: 2009-11-18, 22:18
A ja myślałem że to właśnie ten Parnis to będzie garniturowiec
Kto by pomyślał że na tym forum sami krawaciarze, że z garniturowcami chcą chodzić