Nowe nabytki Vintage
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi

:
quub napisał/a:
Obrazek

Średnia statystyczna jakości fotek w tym dziale gwałtownie wzrosła. :D

pozdrawiam
Narfas

:
quub, fajne to Lanco pifko

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Lanco świetne , gratulacje Kuba pifko

:
pifko

Kuba
:
quub, w zaspę, w błoto, fpysk... Normalnie nie mają litości, nie mają...

Antisocial and faceless...
:
quub, Lanco super!
U mnie po raz pierwszy na ręku nabyta jakiś czas temu za marasowym podpuszczeniem Helvetia. Zegarek wrócił wreszcie od zegarmistrza i dostał sklejone przeze mnie ubranko. Na nick`owym pasku wylicytowanym od Iksa prezentuje się mjut malyna

Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
:
No kurde, mocne strzały dzisiaj... A Helvetia naprawdę mnie ruszyła...

pozdrawiam
Narfas

:
To prawda, Helvetia świetna!!! Gratulacje.

Kuba
:
Barracuda :głową w mur: :głową w mur: :głową w mur:
Helvetia :głową w mur: :głową w mur: :głową w mur:

... a idźcie wszyscy w ....
:foch: :foch: :foch:

:
Wintergreen, kufa, następny...
:wkurzony: :głową w mur:

Antisocial and faceless...
:
I Helvetia i Lanco baaardzo zacne. Ale żeby nie było za słodko, to powiem, że staruszkę na "H" bym ubrał w coś cieńszego niż ten pach ;) ))

'Cause I got this crazy way... crazy way I'm swimming in still waters
:
hrabia napisał/a:
I Helvetia i Lanco baaardzo zacne. Ale żeby nie było za słodko, to powiem, że staruszkę na "H" bym ubrał w coś cieńszego niż ten pach ;) ))

Te zegarki z tak wygiętymi uszami świetnie wyglądają na skórzanym NATO. Polecam Diloya, jakość za rozsądną cenę.

pozdrawiam
Narfas

:
Skórzane nato? Nie miałem świadomości, że coś takiego produkują. Na zdjęciach wygląda nieźle.

:
hrabia napisał/a:
Skórzane nato? Nie miałem świadomości, że coś takiego produkują. Na zdjęciach wygląda nieźle.

http://allegro.pl/pasek-n...5191160717.html
To jest pasek Diloya, miękki, dobrze się układa na ręce, dostępny w paru kolorach. Te paski nie będą dobrze wyglądały na wszystkich zegarkach, ale "piloty" z lat '30 mają uszy stworzone do jednoczęściowych, przewlekanych pasków, więc wszystko pasuje. Sprzączka preV od tego Diloya jest może zbyt ciężka do takiego zegarka, ale można wymienić.
No i zawsze można zamówić od jakiegoś forumowego pachoroba jakiś zwykły pasek skóry ze sprzączką, powinno być cacy, o ile będzie w miarę cienki.
Edit: aha, mój Diloy jest czarny z obu stron, wbrew zdjęciom z tej aukcji - co mu bardzo dobrze robi.

pozdrawiam
Narfas

Ostatnio zmieniony przez Narfas 2015-03-21, 21:12, w całości zmieniany 2 razy
:
Jak mi się enerdowce na stałe teleskopy pokończą, to coś takiego przemyślę.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Skocz do:  

Pełna wersja forum