Spoko jest, rzeczywiście

To pewnie można o co drugim zegarku powiedzieć, ale dla mnie mógłby być jedynym, albo jednym z bardzo niewielu w kolekcji (abstrahując od jakichś garniturowych dywagacji oczywiście).
Nachodziło mnie na niego kilka razy, jak jeszcze były dostępne w sklepie MKII. Na szczęście w marcu trafiłem na ogłoszenie na WUS'ie, w którym gość oferował swój kilkutygodniowy zegarek, według opisu założony kilkakrotnie zaledwie, za to z szafirowym bezelem i bransoletą, w cenie niższej niż podstawowy wariant w sklepie. Nawiasem mówiąc, mając trochę luźnej kasy, można by się nieźle zaopatrzyć w dobre zegarki, bo facet wyraźnie ma ADHD w skali nie mniejszej niż kilku Kolegów na CW...
Co ciekawe Paradive był wysłany z MKII w lutym, dosłownie "dwa zegarki" po innym, zamówionym już bezpośrednio przeze mnie, jeszcze w sierpniu 2013.
W chwili wolnego czasu, w najbliższych dniach, postaram się jeszcze podejść do obfotografowania go. Dziękuję Kolegom za motywację!
[ Dodano: 2014-11-19, 11:33 ]
Słowo się rzekło, kilka dodatkowych pstryków...
Z papierami nie jest źle, z samym zegarkiem za to różowo już nie jest
[ Dodano: 2016-02-20, 10:58 ]
W ramach mniej lub bardziej uprawnionych skojarzeń... Karlskrona Baltic Shield, czyli kolejne nawiązanie do koperty Benrusa TypeI/II. Trochę kurzu też, mimo szczerego i intensywnego przedmuchiwania