Rakieta za dychę
Odpowiedz do tematu

: Rakieta za dychę
Poniżej moja rakieta 2609A, którą kupiłem na bazarku od koneserów alkoholi za 10 Polskich Nowych Złotych. Trochę zmęczona życiem ale daje radę. Jest fajna bo głośno cyka :mrgreen:

„Nie, to nasz dyrektor. On tak codziennie, rano i przed południem. Objeżdża biuro. – Ale ten hałas...na czym on jeździ? - Na wrotkach, żeby prędzej. W ten sposób zyskuje 26 i pół minuty dziennie.”
:
Piękna jest - mam taką ino w chromie.
Fajne fotki :)

"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
Fajna jest.

Blaz
[Usunięty]
:
Świetnie dobrane tło!

:
Ładna sztuka. Gratulacje :)

:
Fajna, gratki.

:
Super zdjęcia! Szczególnie to w przymkniętym pudełku :)

:
Ładna i zdjęcia też swietne :)

:
Dzięki za pozytywne oceny, kupiłem sobie namiot a właściwe namiocik bezcieniowy i go testuję :grin:

„Nie, to nasz dyrektor. On tak codziennie, rano i przed południem. Objeżdża biuro. – Ale ten hałas...na czym on jeździ? - Na wrotkach, żeby prędzej. W ten sposób zyskuje 26 i pół minuty dziennie.”
:
Ślicznotka :mrgreen: i fajne foty

:
Dobrze spożytkowana dyszka :) Gratki :P

Zapraszam na bloga z kolekcją moich starych zegarków.
www.mechanicznezegarki.pl lub www.starezegarki.blogspot.com
Frytejro
[Usunięty]
:
No to ja myslalem ze takie rarytasy jak za 30 wydre to jest ok ale widze ze da sie i taniej :D - fajny mechanizm musze takiego poszukac do kolekcji :D :lol:

:
Piękny zegarek,gratulacje!

:
Frytejro napisał/a:
No to ja myslalem ze takie rarytasy jak za 30 wydre to jest ok ale widze ze da sie i taniej :D - fajny mechanizm musze takiego poszukac do kolekcji :D :lol:

One potrafia się trafić smiesznie tanio w JuKeju, tak że pogadaj z Witkiem ;-) Szły na eksport jako Sekondy.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum