#1 Wysłany: 2012-01-10, 15:48 Poproszę o skasowanie mojego konta
Witam wszystkich!!
Nadszedł dzień w którym najprawdopodobniej zmieni się całe moje życie. Niestety wiąże się z tym odejście od tego dotychczasowego. Po dwóch latach uczestniczenia w społeczności China Watches chciałbym się z wami pożegnać i poprosić o skasowanie mojego konta.
Moja decyzja jest nie odwołalna i nie podlega dyskusji. Byc może kiedyś powrócę do kolebki podrópkarzy i pijaków
...Arek, a może po prostu zawiesisz konto na czas nieokreślony. Jak będziesz chciał, to za rok, czy tam 5 lat zajrzysz tu znowu. Jakoś tak inaczej jest żegnać się z kimś, kogo się poznało. Zrobisz jak uważasz, mam nadzieję tylko, że nie znikniesz z powierzchni ziemi w otchłań czegoś...niewiadomego.
...tak czy siak - powodzenia
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Mogę się tylko domyślać o co biega i liczyć na to że to sposób na realizację siebie.
Szerokości Arku i liczę że za jakiś czas wrócisz. Aha, no i jak będziesz we Wrocławiu to daj znak - nocleg zawsze się znajdzie