Dekiel podpisany all stainless steel, w aukcji również mowa o stalowej kopercie. Czy nawało by sie to na dawcę koperty, cena jak dla koperty do grzebania to nawet ciekawa.
Pietrek [Usunięty]
#2 Wysłany: 2011-12-12, 15:53
Ja bym sobie odpuścił, osłona koronki to jakiś żart, może to stal a może nie. Za 30$ kupisz fajną kopertę ze stali, 44mm, 47mm, z właściwym guardem, szkoda tych 90zł na wynalazek.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 10 razy Dołączył: 07 Cze 2011 Posty: 4042 Skąd: Września
#7 Wysłany: 2011-12-12, 20:13
Kiedyś macałem Goera - miał metalową kopertę, ale tak pokrytą chromem (?) że można się nim było pokaleczyć a koronka wyglądała jakby była odpadem z tokarki
_________________ "trzeba nim począśc zeby zaczoł chodzic"
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#10 Wysłany: 2011-12-12, 21:29
Galius, daj sobie spokój i jak chcesz coś modować, to zrób tak jak Pietrek, radzi. A najlepiej zapoluj na zatoce lub u majfrendów na jakąś okazję, można trafić Maryśkę na asianunitasię za 40-50 portretów.
#11 Wysłany: 2011-12-13, 11:39
Panowie, ale Ja moduje, grzebie, przekaładam i psuje. Część wytworów mojej chorej wyobraźni zostało pokazanych na tym forum.
Kopert mam małe wiaderko, Ja tego nie zamierzam kupować, poprostu rzucił mi sie w oczy nowy wynalazek i byłem ciekawy oceny. Jak widać z postów powyzej już nawet conajmniej parę osób sie na czyms takim sparzyło