Odpowiedz do tematu
:
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć ![]() |
:
A ten Sub łaaaaadnisty za to

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Dzięki
Jest to najfajniejszy zegarek jaki kiedykolwiek miałem. Jest nawet od Monstera fajniejszy.
Ostatnio zmieniony przez Dorian06 2023-11-06, 17:53, w całości zmieniany 1 raz
Fazi napisał/a: |
A ten Sub łaaaaadnisty za to ![]() |
Dzięki

Jest to najfajniejszy zegarek jaki kiedykolwiek miałem. Jest nawet od Monstera fajniejszy.
Ostatnio zmieniony przez Dorian06 2023-11-06, 17:53, w całości zmieniany 1 raz
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć ![]() |
:
:
Głębokowannowiec

:

rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... ![]() |
:
:
:
Jak kiedyś były u mnie same piloty i inne militarne tak ostatnio diverki kupuję

Jak kiedyś były u mnie same piloty i inne militarne tak ostatnio diverki kupuję

:
Co zrobić, znowu ja

:
Pokazuj fajne pudła

Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Odpowiedz do tematu