Czołem
nie wiem, czy w dobrym miejscu zakładam temat, jakby co proszę o przeniesienie..
Czy ktoś z Was miał do czynienia ze sklepem internetowym Demus.pl (również oferują na naszym znanym portalu aukcyjnym).?
Pytam bo namierzyłem sobie u nich (niestety...cena) zegarek, którego nie mogę wyskrobać nigdzie w sieci no i wolę być pewien czy to TEN Orient..:wink: a nie orientex..
z góry dzięki
Odpowiedz do tematu
:
Przenoszę do "Linków i adresów".
W demusie kupowałem znajomemu zegarek na prezent. Jestem zadowolony z transakcji.
W demusie kupowałem znajomemu zegarek na prezent. Jestem zadowolony z transakcji.
:
i znów sorki za zamieszanie Blaz.. mnie te chińczyki wszędzie mylą:wink:
dzięki za pomoc:)))
dzięki za pomoc:)))
:
Nie ma za co. Po to admini/modzi są, żeby pomagać.
:
Zdaje się na Kizi jest ktoś z Demusa. Nawet się z nim trochę poprztykałem, bo zwróciłem uwagę, żeby nie reklamował swojego sklepu na łamach forum.
Ceny wydaje mi się, że nieco spadły, choć kiedyś sporo sobie życzył za nowe Mako
Ceny wydaje mi się, że nieco spadły, choć kiedyś sporo sobie życzył za nowe Mako
:
Dalej sobie życzą więcej niż z Zatoki, nawet jeśli oclą i oVATują ...
Bibliotek@rz napisał: |
Zdaje się na Kizi jest ktoś z Demusa. Nawet się z nim trochę poprztykałem, bo zwróciłem uwagę, żeby nie reklamował swojego sklepu na łamach forum.
Ceny wydaje mi się, że nieco spadły, choć kiedyś sporo sobie życzył za nowe Mako |
Dalej sobie życzą więcej niż z Zatoki, nawet jeśli oclą i oVATują ...
:
Sklep wywjazuje sie z tego co sprzedaje , kolega tam kupowal , choc nie jest tanio to i tak taniej niz w Time Trend , moze lepiej ebay obstawic
:
Panowie, ebay dawno przetrzepany przeze mnie we wszystkie strony. Do tego Roachmany i inni.. Niestety takie Orienty mi wpadają w oko, których albo już nie ma na rynku albo jest jedna sztuka w całym necie (na alledrogo).. no nic..
Dziś dla pozyskania funduszy wrzucam Tritona na bazar...z bólem serca niestety ale.. mam plany co do gotówki (również zegarkowe..)
Dziś dla pozyskania funduszy wrzucam Tritona na bazar...z bólem serca niestety ale.. mam plany co do gotówki (również zegarkowe..)
: Co sadzicie o przebiegu licytacji w tej aukcji?
Licytowalem taka Omege na szwedzkim odpowiedniku Allegro. Mniej chodzi mi o zegarek, uwazam ze jest oryginalny:
http://www.tradera.com/Om...90118_126750251
Ale stopniowo stawalem sie coraz bardziej podejrzliwy, co do przebiegu licytacji:
http://www.tradera.com/au...x?aid=126750251
Idzie tam zreszta dojsc z pierwszego linku poprzez klikniecie na niebieskie slowo: "visa" - czyli "pokaz".
Co mozecie powiedziec o tej licytacji? Ja uwazam, ze ten co wygral - handär (z jednym jedynym komentarzem, negatywnym zreszta (!), z 2006 roku (!!!) to zajac, lub druga odslona Sprzedajcego w celu podbicia ceny. Podobnie oceniam licytujacego oliwiaa_ (taka sama ilosc komentarzy). Zegarek podobal mi sie i uwazam, ze cena koncowa byla atrakcyjna, ale czulem sie naciagany na licytacje przez sprzedajacego i dalem sobie spokoj z aukcja (moj nick chyba jest dla Was jasny).
Skomentujcie, prosze. Jakies propozycje?
http://www.tradera.com/Om...90118_126750251
Ale stopniowo stawalem sie coraz bardziej podejrzliwy, co do przebiegu licytacji:
http://www.tradera.com/au...x?aid=126750251
Idzie tam zreszta dojsc z pierwszego linku poprzez klikniecie na niebieskie slowo: "visa" - czyli "pokaz".
Co mozecie powiedziec o tej licytacji? Ja uwazam, ze ten co wygral - handär (z jednym jedynym komentarzem, negatywnym zreszta (!), z 2006 roku (!!!) to zajac, lub druga odslona Sprzedajcego w celu podbicia ceny. Podobnie oceniam licytujacego oliwiaa_ (taka sama ilosc komentarzy). Zegarek podobal mi sie i uwazam, ze cena koncowa byla atrakcyjna, ale czulem sie naciagany na licytacje przez sprzedajacego i dalem sobie spokoj z aukcja (moj nick chyba jest dla Was jasny).
Skomentujcie, prosze. Jakies propozycje?
:
Żeby mieć propozycje sensowne, to trzeba by było znać chrakterystykę tradera ... Na Allegro mógłbyś się skarżyć dowolną ilość razy, na zdrowie
Aukcja rzeczywiście wygląda wyjątkowo dziwnie - facet sam siebie podbija
Zresztą kolejny : lakback(23) - też podbija sam siebie - jaki jest tego sens
Lewe konta i lewe oferty to żadna nowość - na Allegro działa, na Kizimizi działa, to czemu gdzie indziej ma nie działać ...
Moja propozycja jest taka, żebyś obserwował tych 3 kupujących i sprzedajacego - ta Omesia wypłynie ...
Aukcja rzeczywiście wygląda wyjątkowo dziwnie - facet sam siebie podbija
Zresztą kolejny : lakback(23) - też podbija sam siebie - jaki jest tego sens
Lewe konta i lewe oferty to żadna nowość - na Allegro działa, na Kizimizi działa, to czemu gdzie indziej ma nie działać ...
Moja propozycja jest taka, żebyś obserwował tych 3 kupujących i sprzedajacego - ta Omesia wypłynie ...
:
Sami siebie przebijali
Bez sensu . Wał jak nic .
Bez sensu . Wał jak nic .
:
http://www.tradera.com/Om...90118_127163608
No prosze, juz jest z powrotem, tym razem zamknieta dla osob z mniej niz 10 komentarzami (niby, ze Sprzedajacy taki poszkodowany...)
No prosze, juz jest z powrotem, tym razem zamknieta dla osob z mniej niz 10 komentarzami (niby, ze Sprzedajacy taki poszkodowany...)
:
Odpowiedz do tematu
No to teraz czekaj na podbijki z lewych kont