Hej,
Zastanawiam się nad zamówieniem pewnego paska ZULU z chin. Chciałem się dowiedzieć jaki jest długi i gdzie jest dziurkowany ale niestety Pan chińczyk nie ogarnia angielskiego i odpowiada mi szablonowym "tak, tak, szerokość 18-22mm" na każde zadane pytanie.
Obawiam się że może być konieczne dorobienie z dwóch dziurek. Czy zegarmistrze mają jakieś maszynki do wypalania takich dziurek w paskach Nato/Zulu? jak się to nazywa i ile taka usługa moze kosztować
Odpowiedz do tematu
: Dziurkowanie paska ZULU
:
O tym nie pomyślałem i pewnie w ostateczności będzie trzeba tak kombinować. Bardziej mnie ciekawi czy u zegarmistrzów mają coś takiego do robienia dziurek w Zulu
:
Na cieplo ? Nie. Rozgrzeje zapalniczką końcówke szczypiec i ci ją wypali. Dokąłdnie to samo możesz zrobić w domu
:
Myślałem że są może jakieś profesjonalne dziurkacze bo tak to wygląda na fabrycznych paskach dobrej jakości. Tak jakby było maszynowo zrobione.
:
To sobie rozgrzej nad zapalniczka przebijak do skrory jak chcesz profesjonalnie i rowno. Stawiam, ze to jakies 1,5 albo 2mm.
Pozdrawiam
Eryk
PanDioda napisał/a: |
Myślałem że są może jakieś profesjonalne dziurkacze bo tak to wygląda na fabrycznych paskach dobrej jakości. Tak jakby było maszynowo zrobione. |
To sobie rozgrzej nad zapalniczka przebijak do skrory jak chcesz profesjonalnie i rowno. Stawiam, ze to jakies 1,5 albo 2mm.
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Odpowiedz do tematu
jest jeszcze inna bardziej profesjonalna droga,
gdyby zamówić kilkaset, no góra kilka tysięcy pasków wtedy będą w fabryce zrobione piękne maszynowe dwie dziurki dodatkowe
gdyby zamówić kilkaset, no góra kilka tysięcy pasków wtedy będą w fabryce zrobione piękne maszynowe dwie dziurki dodatkowe