Prosimy ADM o wymianę Kierownika grupy w związku z jego dezercją z pola walki, zamiast SPAMA proponujemy spokojnego, zrównoważonego, wesołego i tolerancyjnego Sławka JACOBIM zwanego
.....jeżeli nikt tej powyższej zacnej kandydatury nie poprze prosiemy o własne propozycje.....
póki co uprasza się poniżej o refleksje
Odpowiedz do tematu
: GRUPA VINTAGE
Ostatnio zmieniony przez Maras 2017-05-04, 15:37, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Maras 2017-05-04, 15:37, w całości zmieniany 1 raz
:
proponuję przyjąć Ratlera przez aklamację na prezesa
a poważnie to Spamu zniknął?
a poważnie to Spamu zniknął?
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ostatnio zmieniony przez Maras 2017-05-04, 15:51, w całości zmieniany 1 raz
....pół roku go nie ma, gdy rozmawiałem z nim mailowo stwierdził, iż odpuszcza forum z powodu innych spraw...
....może kiedyś wróci do aktywnego uczestnictwa, ale do tej pory to grupa Vintage będzie już widmem
....potrzebny ktoś z wigorem, pomysłem i nie słabnącym entuzjazmem - dlatego pomyślałem o Sławku
....może kiedyś wróci do aktywnego uczestnictwa, ale do tej pory to grupa Vintage będzie już widmem
....potrzebny ktoś z wigorem, pomysłem i nie słabnącym entuzjazmem - dlatego pomyślałem o Sławku
Ostatnio zmieniony przez Maras 2017-05-04, 15:51, w całości zmieniany 1 raz
:
spamu się odzywa, dwa razy do roku, na Święta
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
Ostatnio zmieniony przez Maras 2017-05-04, 15:57, w całości zmieniany 1 raz
...do tego proponuje weryfikację grupy osób w grupie czy to jeszcze "vintage" czy już może "bartki modne" czy też widmo-figuranci
ale zaraz, zaraz, a dleczegóż to mnie nie ma w grupie
SPAM mnie wydalił
ale zaraz, zaraz, a dleczegóż to mnie nie ma w grupie
SPAM mnie wydalił
Ostatnio zmieniony przez Maras 2017-05-04, 15:57, w całości zmieniany 1 raz
:
Nie wygłupiajcie i nic nie zmieniajcie, Marek nie wszyscy naszą trójcę lubią na Vintage
:
ale, ale, może polubią
:
Jacobi maścią na bolączki to mogłoby się udać Maras ja Cię popieram tylko Ty nie jesteś w Vintage- historia się kłania zmiany image
jeden muszkieter się wykruszył , pewnie ma swoje powody
jeden muszkieter się wykruszył , pewnie ma swoje powody
:
ja tam liczę, że kiedyś Spamior powróci niczem syn marnotrawny
:
...dobra miejscówa imo... bo wątek docelowy jakiś taki celebrycki się zrobił a tu jakoś tak po drodze...
...jak się w gości przychodzi to fajnie jaki upominek dla domowników przytachać... flaszkę czy cuś... planowałem, że jak wpadnę to z małym tutorialem przywrócenia do życia ściennego Metrona z całym makrofotem wychwytu i innych takich trybików... a i w planie tutorial kołkowego kieszonkowego kienzle był...a czas płynie... chęci przeszły... w tak zwanym międzyczasie co innego moją uwagę skutecznie zaabsorbowało... był taki co kajaki budował... a i mnie ryby, grzyby i inny wuj ogarnął... no i Maras cały czas jęczy o jakiś martwych duszach więc trza zadziałać
...btw... czas przestać się oglądać wstecz... to był chyba najlepiej zmarnowany czas jaki z Wami spędziłem w sieci ...
...gdybyście kiedyś w wakacyjnej wędrówce po bieszczadzkim Polańczyku jakimś trafem zbłądzili pod Przemyśl i spotkacie chłopka z kosą postawioną na sztorc goniącego po ściernisku pomalowanego Maura to skińcie kaszkietem... może to ja z tą kosą będę...
@Maras... po moim pomyślnym usunięciu z foruma w końcu zniknie problem z martwymi duszami w grupie złomiarzy
Dżejkobi... jak się coś ciekawego zobaczy to się podlinkuje
Divera nie pozdrowię bo go nie lubię
...
...jakby ktoś coś potrzebował to idzie się ze mną skontaktować przez zarząd złomiarzy
...para buch... koła w ruch...
Bywajcie
...jak się w gości przychodzi to fajnie jaki upominek dla domowników przytachać... flaszkę czy cuś... planowałem, że jak wpadnę to z małym tutorialem przywrócenia do życia ściennego Metrona z całym makrofotem wychwytu i innych takich trybików... a i w planie tutorial kołkowego kieszonkowego kienzle był...a czas płynie... chęci przeszły... w tak zwanym międzyczasie co innego moją uwagę skutecznie zaabsorbowało... był taki co kajaki budował... a i mnie ryby, grzyby i inny wuj ogarnął... no i Maras cały czas jęczy o jakiś martwych duszach więc trza zadziałać
...btw... czas przestać się oglądać wstecz... to był chyba najlepiej zmarnowany czas jaki z Wami spędziłem w sieci ...
...gdybyście kiedyś w wakacyjnej wędrówce po bieszczadzkim Polańczyku jakimś trafem zbłądzili pod Przemyśl i spotkacie chłopka z kosą postawioną na sztorc goniącego po ściernisku pomalowanego Maura to skińcie kaszkietem... może to ja z tą kosą będę...
@Maras... po moim pomyślnym usunięciu z foruma w końcu zniknie problem z martwymi duszami w grupie złomiarzy
Dżejkobi... jak się coś ciekawego zobaczy to się podlinkuje
Divera nie pozdrowię bo go nie lubię
...
...jakby ktoś coś potrzebował to idzie się ze mną skontaktować przez zarząd złomiarzy
...para buch... koła w ruch...
Bywajcie
:
Bywaj Spam
:
a ja się nie zgadzam żeby Spam odchodził
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Wróci.
Byle konta nie skasował.
Ratler Wściekły I napisał/a: |
a ja się nie zgadzam żeby Spam odchodził |
Wróci.
Byle konta nie skasował.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
daj spokój .......wracaj choćby po wakacjach, wszyscy czekają....
Spam napisał/a: |
@Maras... po moim pomyślnym usunięciu z foruma w końcu zniknie problem z martwymi duszami w grupie złomiarzy Bywajcie |
daj spokój .......wracaj choćby po wakacjach, wszyscy czekają....
:
nie jesteś jedyny i wice wersja , może kiedyś...
Odpowiedz do tematu
Spam napisał/a: |
Divera nie pozdrowię bo go nie lubię |
nie jesteś jedyny i wice wersja , może kiedyś...