Wyszły tak :
Odpowiedz do tematu
:
Czarny mi się podoba
:
Czarny wymiata
:
Najbardziej obiektywni sie wypowiedzieli. Co to im się wszystkie kolory podobają, pod jednym warunkiem...
Biały jest fajny
Biały jest fajny
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Biały też jest fajny, owszem ale dwóch i tak nie kupię a jeśli mi się uda to raczej czarnego.
:
No ładne rzeczy tu są pokazywane
Nie jestem zwolennikiem polerowanych kopert ale do białego wyjątkowo pasuje - pikna robota Pany
Nie jestem zwolennikiem polerowanych kopert ale do białego wyjątkowo pasuje - pikna robota Pany
:
Dzięki chlopaki
Biały miał być projektem "eleganckim", cywilnym. Dlatego na deklu jest Pm36 w wersji z osłoną aerodynamiczną - elegancka, smukła. A czarny, ma "smolucha" - ciuchcię bez osłon.
Biały miał być projektem "eleganckim", cywilnym. Dlatego na deklu jest Pm36 w wersji z osłoną aerodynamiczną - elegancka, smukła. A czarny, ma "smolucha" - ciuchcię bez osłon.
:
Bialy wyglada jak porcelanka, fajnie.
A pokaz prosze bialego na pasku w wolnej chwili
[ Dodano: 2016-10-04, 18:38 ]
no i kiedy w sklepie? i jaki rozmiar, bo mi sie nie chce szukac
A pokaz prosze bialego na pasku w wolnej chwili
[ Dodano: 2016-10-04, 18:38 ]
no i kiedy w sklepie? i jaki rozmiar, bo mi sie nie chce szukac
beceen | ***** ***
:
To emalia, trochę grubsza niż w Batorym.
Premiera będzie niedługo, zresztą do końca roku planujemy "odpalić" jeszcze Łosia i Husarię i jakoś to trzeba "upakować" na okres październik/listopad.
43/52/13
Premiera będzie niedługo, zresztą do końca roku planujemy "odpalić" jeszcze Łosia i Husarię i jakoś to trzeba "upakować" na okres październik/listopad.
43/52/13
:
Będę oryginalny. CZARNY NA MESZU!
:
Biały w piaskowanej kopercie by był fajny
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Czarny bym nosiłbym
:
Oba ładne
Szkoda że do końca roku fundusz zegarkowy wyczerpany..
Szkoda że do końca roku fundusz zegarkowy wyczerpany..
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
Odpowiedz do tematu
dzieki za info; a swieci to w ogole?
beceen | ***** ***