Jak ten czas leci... To już niedługo (dokładnie 3 sierpnia) będzie siódma rocznica powstania naszego forum, jeszcze pod nazwą China Watches. Nazwa się zmieniła, ale duch pozostał. Jako bodaj najstarszy (wiekiem) uczestnik Forum pozwolę sobie zainaugurować obchody i w ich ramach życzyć wszystkim Kumotrom wszelkiej pomyślności, zdrówka oraz kasy na zegarki.
Odpowiedz do tematu
: Jak ten czas leci...
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2016-07-28, 17:28, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2016-07-28, 17:28, w całości zmieniany 1 raz
Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
:
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
A ja już 10 lat na forach zegarkowych
Skate or die!
:
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
jakbyś napisał że 26 to byłoby coś
prezesso napisał/a: |
A ja już 10 lat na forach zegarkowych
|
jakbyś napisał że 26 to byłoby coś
:
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2016-07-28, 18:37, w całości zmieniany 1 raz
VIVAT CW choć to pożeracz czasu i niekiedy nerwów
4 latka zleciało jak z bicza strzelił
4 latka zleciało jak z bicza strzelił
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2016-07-28, 18:37, w całości zmieniany 1 raz
:
.........tu zaczynałem
Panowie
Panowie
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Jestem na forumie 4 lata. Ciekawe, jakby moje zycie wygladało bez tej skarbonki. Zegarek marki Emporio Armiani albo jakiś Apart. W cholere wolnego czasu, 8500 postów mniej, żona zadowolona. No, ale nie żałuje
[ Dodano: 2016-07-28, 19:30 ]
Moze jakas rocznicowana koszulka? Brelok? Pasek? Impreza?
[ Dodano: 2016-07-28, 19:30 ]
Moze jakas rocznicowana koszulka? Brelok? Pasek? Impreza?
:
Dołączyłem chyba w 2010 albo 2011 z kontem "Woytec60", niestety nie mogę już znaleźć dokładnej daty.
Zegarkowe "szaleństwa" mam już chyba za sobą i chociaż wciąż chciałbym czegoś nowego to ostatnio zacząłem nad tym panować
Samo forum jednak bardziej podobało mi się jako "China Watches", klimat był lepszy.
IMHO oczywiście. Albo może to ja się zmieniłem na gorsze?
Jakby nie było to zaglądam codziennie i mam nadzieję, że forum przetrwa nawet pomimo technicznych bolączek.
CW!
Zegarkowe "szaleństwa" mam już chyba za sobą i chociaż wciąż chciałbym czegoś nowego to ostatnio zacząłem nad tym panować
Samo forum jednak bardziej podobało mi się jako "China Watches", klimat był lepszy.
IMHO oczywiście. Albo może to ja się zmieniłem na gorsze?
Jakby nie było to zaglądam codziennie i mam nadzieję, że forum przetrwa nawet pomimo technicznych bolączek.
CW!
:
Gratulacje
A ja tu rok ledwie, i nie wiem czy tyle by było jakby Gerlachy na maile ze strony www odpisywali
W pracy zacznie mi się gorętszy okres ale jeśli będzie organizowane spotkanie stołeczne to dołożę wszelkich starań żeby się pojawić
A ja tu rok ledwie, i nie wiem czy tyle by było jakby Gerlachy na maile ze strony www odpisywali
W pracy zacznie mi się gorętszy okres ale jeśli będzie organizowane spotkanie stołeczne to dołożę wszelkich starań żeby się pojawić
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
Heh, ja już ponad 5 lat tu z Wami siedzę, sporo się pozmieniało od czasów, kiedy standardem był Parnis za 75 $ (x 3 złote ).
:
Machu, i miałes zegarków za parę groszy wszystkie
Tetaz jeden jest więcej warty
Tetaz jeden jest więcej warty
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Nawet Aztorin
:
Tu skończyłem
Graty dla adminów że im się chce
jimmy napisał/a: |
.........tu zaczynałem
Panowie |
Tu skończyłem
Graty dla adminów że im się chce
Skoro nie stać na rolexa ,
będziem nosić pierdzielexa
będziem nosić pierdzielexa
:
Odpowiedz do tematu
Ech kumotry łezka się w oku kręci.
Pięć lat temu zaczynałem jako biedny kulis, a dzisiaj jestem Właścicielem Pola Ryżowego
Pięć lat temu zaczynałem jako biedny kulis, a dzisiaj jestem Właścicielem Pola Ryżowego