Dobry,
Przydługi wstęp możecie pominąć i przejść do tekstu podkreślonego - tam jest sugestia zmiany a wyjaśnienie jest w przydługim wstępie.
Panowie i Panie (są jakieś?) jak to tutaj w zwyczaju Kumotrzy i Kumoterki (to się odmienia?)
jestem tutaj nowym nabytkiem i chciałbym się z wami podzielić moją sugestią, otóż są takie posty ciągłe jak: nowe nabytki, co Ci wpadło w oko, co masz dziś na nadgarstku etc. i tam często wpadają po prostu zdjęcia zegarków i o ile dla was banałem za pewne jest wychwycenie co to za zegar model ewentualnie jak znacie początek to potem już 10 sek wyszukujecie konkretny model a dla kogoś, kto złapał bakcyla i stara się jakoś poruszać jest to masakra.
Wujek google nie jest mi obcy pracuję z komputerem bla bla bla ale czasami wynaleźć sikor, którego jest fota na forum to szybciej padam na ryło przed monitorem... .:)
stąd taka idea aby do phpbb do sekcji [img] wprowadzić przez addon parametr title i żeby tam wpisywać model, żeby taki laik np. jak ja mógł bez godziny przed google skupić się na czytaniu o zegarze a nie na szukaniu tego konkretnego modelu.
Odpowiedz do tematu
: Zdjęcia, hover, tagowanie, onmousover etc...
:
Blazej, wystarczy spytać autora zdjęcia Jak się wstydzisz publicznie, funkcjonuje tu coś takiego, jak PW
:
Każdy tutaj uczynny jeszcze linka wrzuci gdzie kupił
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
no PW zostaje to fakt - wiecie jaką bym miał liczbę postów już
ja tu wpadam jak dziecko do sklepu z cukierkami albo lego i myślę, który będzie mój albo w dzisiejszych czasach jak nastolatek do sklepu z dopalaczami albo jak ksiądz do ... nie ważne, nie wiem jaką wy tam macie te religie zegarkową jeszcze kogoś urażę
nie dość, że wszystko nowe to jeszcze takie fajne
ja tu wpadam jak dziecko do sklepu z cukierkami albo lego i myślę, który będzie mój albo w dzisiejszych czasach jak nastolatek do sklepu z dopalaczami albo jak ksiądz do ... nie ważne, nie wiem jaką wy tam macie te religie zegarkową jeszcze kogoś urażę
nie dość, że wszystko nowe to jeszcze takie fajne
:
czasem nawet uda się skorumpować, jeśli Kumotrowi coś innego wpadło w oko
Pick people of high integrity over capability. Capability degrades. Integrity compounds.
:
Osoba się nie krępuje tylko pyta, jak ma potrzebę .. Każdy kiedyś był zielony w tym temacie
Blazej napisał/a: |
wiecie jaką bym miał liczbę postów już |
Osoba się nie krępuje tylko pyta, jak ma potrzebę .. Każdy kiedyś był zielony w tym temacie
:
Taaa, i miał zerową ilość postów Tomuś kiedy to było?
Tomek napisał/a: | ||
Osoba się nie krępuje tylko pyta, jak ma potrzebę .. Każdy kiedyś był zielony w tym temacie |
Taaa, i miał zerową ilość postów Tomuś kiedy to było?
:
Poza tym takie wyszukiwanie to połowa przyjemności a ile innych ciekawostek przy okazji wpadnie w oko
:
A ja tam zrobię chopu przyjemność i bendem pisał co wrzucam!!!!
Albo nawet nie bendem...
No zastanowiem siem...
Albo nawet nie bendem...
No zastanowiem siem...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
...dobrze mówi... polać mu
Odpowiedz do tematu
Woytec napisał/a: |
Poza tym takie wyszukiwanie to połowa przyjemności a ile innych ciekawostek przy okazji wpadnie w oko |
...dobrze mówi... polać mu