Miałem swój mały przyrządzik, co pachy mnie zdejmował. Służył mi dwa lata, ale pewnego dnia pękł. Nie wiem jak to się stało, ale po prostu pękł będąc w pudełku.
W sumie nie jest mi go szkoda, bo to najprostszy i najmniejszy przyrządzik był, więc i tak chciałem kupić jakiś porządny, profesjonalny i w ogóle the best. Znacie miejsca/linki, gdzie można taki przyrządzik kupić?
Ten biedronkowy u mnie zdaje egzamin , miałem podobny do tego co kadarius wkleił , kupiony w hurtowni timepol , szersza końcówka wygina się jakby była z papieru , a druga część po prostu pękła . Mam ten z timepol od grudnia zeszłego roku
Też mam tą z TimePolu, szersza to zupełny papier, węższa (B1) mi się ukruszyła, a pałeczka (B2) z drugiej stony złamała. Chętnie nabędę samą końcówkę, ale coś nie mogę znaleźć.
Wszystko fajnie , ale jak delikatnie zdjąć gumowy pasek Seiko , trzeba odchylić kawał twardego gumowego pacha , do tego ma służyć ta miękka szeroka końcówka
Panowie, czy moglibyście polecić/gdzie kupić przyrząd do zdejmowania teleskopów. Często nie wymieniam pasków, a już dwa takie ustrojstwa mi się popsuły